Geen nieuwe meldingen

Proostcadeau

Maak iemand gelukkig met twee flessen Spaanse wijn en een persoonlijke boodschap via Proostcadeau

Beperkte tijd beschikbaar!
Tot 50% korting.
Kies optie

In een Notendop

Verras een vriend, familielid, collega of kennis met een lekkere fles wijn met een persoonlijke boodschap erbij.

Wat je krijgt

Kies uit de volgende opties

 • € 15,95 voor twee flessen rode wijn (waarde € 32)
 • € 15,95 voor twee flessen witte wijn (waarde € 32)
 • € 15,95 voor 1 fles rode en 1 fles witte wijn (waarde € 32)
 • € 15,95 voor 1 fles rode en 1 fles rosé wijn (waarde € 32)
 • € 15,95 voor 1 fles witte en 1 fles rosé wijn (waarde € 32)

Je hebt de keuze uit 2 flessen wijn van 75 cl uit de huisselectie van Proostcadeau.nl van het wijnmerk Bodegas Aragonesas ‘Solo Tiolico’ & ‘Solo Tirio’; een Spaans wijnhuis met flessen van de druivensoort Syrah. Zowel rood, wit als rosé behoren tot je mogelijkheden. Je kan gratis een persoonlijk kaartje bij je cadeaupakket voegen door een persoonlijke boodschap in te vullen bij je bestelling. Als je voor 17 uur bestelt, kan je pakket de volgende dag al bezorgd worden. Enkel op zondag worden er geen pakketten geleverd.

Overzicht wijnen

 • Bodegas Aragonesas “Solo Tirio”
  Kleur: Rood
  Druiven: Syrah

De wijnmaker van Bodegas Aragonesas, David Gimeno realiseert met Solio Tirio een uitbundige wijn van zijn beste moscateldruiven. De basis hiervoor ligt in oude wijngaarden op grote hoogte. De rijpe druiven verblijven na de korte persing enkele uren in contact met hun schillen, vruchtvlees en pitten om zoveel mogelijk smaak en geur op te kunnen nemen. Daarna vindt de langzame gisting plaats en wordt het karakter van deze jonge, verfrissende wijn in zijn uiteindelijke vorm gegoten. De Tirio heeft enkele jaren gerijpt op Frankse eikenhouten vaten om de wijn nog iets meer boost te geven. De diep rode kleur van de Tirio illustreert de volle natuurlijke smaak.

 • Bodegas Aragonesas “Solo Tiolico”
  Kleur: Wit
  Druiven: Moscatel De Alejandria

Tiolico is een verassende wijn met de uitgesproken neus van verse druiven, citrusvruchten en grasachtige tonen van versgeknipte buxus. Drink Tiolico op zichzelf als verfrissend aperitief of laat hem vergezeld gaan van asperges, frisse salades of koud geserveerde vleesgerechten.

 • Bodegas Aragonesas “Solo Centifolia”
  Kleur: Rosé
  Druivenras: Garnacha

Net als voor de rode wijn, gebruikt de wijnmaker van Bodegas Aragonesas voor deze elegante rosado alleen de vruchten van zeer oude Garnachastokken. De wijn draagt een smaak en geur van Centifolia, gevuld met het aroma van rozen en vruchten. Aangenaam en fris van structuur, lichtvoetig en elegant.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Bijkomende kosten: exclusief bezorgkosten à € 7,95.
Reserveren: minimaal 48 uur van te voren verplicht online op http://proostcadeau.nl, met gebruik van je groupon-codes.
Meer info: minimum leeftijd 18 jaar. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Proostcadeau

Iemand verrassen met een flesje wijn is het hele idee achter Proostcadeau. Deze webshop is gespecialiseerd in wijnen wat resulteert in een ruim assortiment aan kwaliteitsflessen die voor je zijn geselecteerd. Als je je buurman, een kennis, vriend of familielid een leuk cadeau wil doen is Proostcadeau een uitgelezen mogelijkheid.