Geen nieuwe meldingen

6 of 12 nummers Psychologie Magazine (abonnement stopt automatisch)

Psychologie Magazine

Tot 50% korting.
230+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Psychologie Magazine belicht de achtergronden van ons gedrag, biedt verdieping en helpt je het beste uit jezelf te halen.

Wat je krijgt

Je eigen gedachten zijn net als een doolhof: je kan je er een tijdje in verliezen, maar het is fijn als je er weer uit weet te komen. Vind je weg met 6 of 12 nummers Psychologie Magazine.

Kies uit twee opties

  • € 17,99 voor 6 nummers Psychologie Magazine (waarde € 35,70)
  • € 34,99 voor 12 nummers Psychologie Magazine (waarde € 71,40)

Elke maand krijg je intelligente artikelen, zinnige weetjes en psychologische adviezen waar je écht iets aan hebt. Het tijdschrift biedt grappige feiten uit recent onderzoek en geestverruimende artikelen over ons brein, onze gezondheid, relaties en persoonlijkheid – altijd gebaseerd op inzichten uit de wetenschap

Voorwaarden

Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Levering: bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Doe dit vóór 28 november 2017 14.00 uur. Het eerste nummer wordt op 14 december 2017 rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres. Koop je dit product via de mobiele app, dan wordt het geleverd op het adres dat bij je Groupon-account staat (factuuradres).
Meer info: alleen geldig voor adressen in Nederland. Originele prijs op basis van losse nummers. Het abonnement stopt automatisch. Het tijdschrift wordt elke maand verstuurd. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Psychologie Magazine

Psychologie Magazine staat tjokvol interviews, artikelen, onderzoeken en verrassende testen waarmee je inzicht krijgt in je eigen psyche. Het is het enige Nederlandse tijdschrift dat zich exclusief bezighoudt met de menselijke geest en alles wat daarbij hoort. Je leert van alles over jezelf en over anderen. Het magazine behandelt onderwerpen als relaties, werk, gezondheid en het brein.