Punk Chic

Westzijde 60, Zaandam

Vet verliezen door vet bevriezen met 1-3 cryolipolyse-behandelingen voor 1-4 zones bij Punk Chic in Zaandam

Kies optie

In een Notendop

Vetophopingen op plekken waar die normaal lastig verdwijnen worden onder gecontroleerde omstandigheden bevroren om ze daar weg te krijgen.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
S
Samantha
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
maart 18, 2022
Wat een toppers! Helemaal blij met de behandeling
R
Rahma
3 beoordelingen2 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
februari 2, 2022
Super tevreden! Leuke meid esma werkt netjes ben tevreden met het resultaat.
A
Ans
20 beoordelingen2 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
december 9, 2021
Prima!
D
Diedeke
2 beoordelingen2 beoordelingen
Rating of 1 out of 5 stars
november 27, 2021
Eerste afspraak was de dame de afspraak vergeten. Heb een half uur gewacht.. Ik was wel erg tevreden over her resultaat. Meteen een afspraak gemaakt voor het opvullen na 2 weken. Alleen de ochtend van de afspraak kreeg ik het verhaal dat de planning uitliep en of ik om 14.00 uur zou kunnen, nee. Dus ik had ronduit pech want dit was t enige wat ze kon doen..ipv beter plannen. Heb de afspraak geannuleerd.
V
Vanessa
12 beoordelingen3 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
november 26, 2021
Goede service en erg aardig personeel!
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

 • 1-3 cryolipolyse-behandelingen
 • Vet verliezen door vet bevriezen
 • Voor optimaal resultaat zijn er gemiddeld 3-5 behandelingen nodig
 • Met tussenpozen van - niet minder en niet meer dan - 6 weken

 • Kies uit onderstaande zones:
  • Lovehandles (2 zones)
  • Armen (2 zones)
  • Benen (2 zones)
  • Kin (2 zones)
  • Rug (1 of 2 zones)
  • Billen (2 zones)
  • Buik (2 zones)

Houd er bij het kopen rekening mee dat de meeste zones als twee zones worden beschouwd. Alleen de rug kan (in overleg) als één zone gelden.

Cryolipolyse

Vetophopingen op plekken waar die normaal gesproken lastig verdwijnen worden onder gecontroleerde omstandigheden bevroren om ze daar weg te krijgen. Bevroren vetcellen breken af en verlaten via je stofwisseling op natuurlijke wijze je lichaam. Cryolipolyse is daarom een alternatief voor liposuctie wanneer je geen operatie wil ondergaan. De behandelend specialist zal je uitleggen wat je precies kan bereiken met een behandeling en hoeveel behandelingen aan te raden zijn voor jouw gewenste resultaat.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zaterdag. De overige behandelingen volgen met tussenpozen van 6 weken daarna. Deze deal geldt alleen voor nieuwe klanten.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 6 uur van tevoren telefonisch op 075 670 3658, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. De originele waarde is gecheckt op 18 oktober 2021.

Over Punk Chic

Bij Punk Chic in Zaandam doen ze het graag nét even anders. Je lokken worden netjes geknipt volgens de nieuwste technieken, maar dan wel in een unieke coupe. Deze haarkunstenaars houden van experimenteren met kleur en nieuwe kapsels. Uiteraard altijd geknipt voor de vorm van jouw gezicht en toegespitst op jouw wensen. En wil je gewoon lekker de puntjes laten bijknippen of je pony laten uitdunnen, dan draaien de professionals hier ook hun schaar niet voor om. Bovendien verlaat je nooit de salon zonder tips over hoe je jouw nieuwe look het best kan verzorgen en stylen. Punk Chic bevindt zich in het midden van de dingen tussen de winkels en vlakbij een bioscoop en theater, dus een kappersbezoek valt goed te combineren met een middag of avond in de stad.