Geen nieuwe meldingen

Peperstraat 2b, Vught

Masterclass wijn en spijs voor 1 of 2 personen bij Pura Passione Vini d'Italia

Kies optie

In een Notendop

Tijdens deze 3 uur durende masterclass word je verwend met smakelijke hapjes en proef je van zo’n 10 wijnen.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 24,99 voor een luxe Masterclass Wijn & Spijs voor 1 persoon (waarde € 55)
  • € 49,99 voor een luxe Masterclass Wijn & Spijs voor 2 personen (waarde € 110)

Dit is een wijn- en spijs-masterclass op locatie, verzorgd door een gastronoom-sommelier. Kies uit een thema naar keuze met focus op Franse, Italiaanse of Spaanse wijnen. Voor de beschikbare data en locaties kijk je in de agenda.

Tijdens de masterclass proef je topwijnen zoals zoals Amarone en Barolo chianti classico. De wijnen genieten gezelschap van stijlvolle hapjes als prosciutto, tramazzini met zalm of tonijn, diverse kazen, huisgemaakte pesto en mosterd van druivenmost. Maar bijzondere kazen, het herdersbrood uit Sardinië en zeldzame of bijzondere vleessoorten uit Norcia in Spanje, truffelproducten uit eigen import samen met specialiteiten winkel de Kaasstulp uit Vught passeren ook de revue. Je wordt 3 uur educatief vermaakt en na afloop kan je eventueel weer met de trein naar huis vanaf het nabij gelegen station Vught, Den Bosch of Rosmalen.

Pura Passione Vini d’Italia

Pura Passione organiseert van alles op gebied van wijn en wijnreizen. De sommelier en gastronoom Ed Baten heeft de Italiaanse sommelier opleiding gevolgd en is tevens in het bezit van een diploma van de Academie voor Gastronomie. Bij hem proef je niet alleen bijpassende hapjes zoals vis en zachte kazen uit de Pyreneeën en de Champagne streek, je gaat ook nog met een hoop kennis naar huis.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 12 maanden vanaf het moment van aankoop, op de volgende data en locaties: http://pura-passione.nl/agenda/.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht via e-mail op info@pura-passione.nl o.v.v. Groupon.
Meer info: de les duurt ongeveer 3 uur. Voor zowel beginners als gevorderden. Je proeft 10 wijnen. De proeverijen worden gegeven in Den Bosch e.o. Houd de agenda in de gaten, op basis van vraag kunnen meer cursussen worden ingepland. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Pura Passione Vini d'Italia