Geen nieuwe meldingen

Ploegveld 47, Vught

Luxe proeverij van wijnen en spijzen bij Pura Passione Vini d'Italia in Vught en de regio Den Bosch

Kies optie

In een Notendop

Geniet als een echte Bourgondiër van een verscheidenheid aan luxe wijnen en spijzen uit Frankrijk, Italië en Spanje.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

  • Luxe proeverij van hoogstaande wijnen en spijzen
  • Geniet van 10 wijnen en bijzondere begeleidende hapjes uit diverse wijnlanden, o.a. truffelproducten en Italiaanse specialiteiten.
  • Geschikt voor zowel beginnende als gevorderde levensgenieters
  • De proeverij duurt ongeveer 3 uur

Wat je moet weten

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op basis van beschikbaarheid op de betreffende cursusdagen (te vinden op https://pura-passione.nl/agenda/). Of mail naar info@pura-passione.nl bij vragen over cursusdagen.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 7 dagen van tevoren via e-mail op info@pura-passione.nl, o.v.v. Groupon. Bij niet voldoende aanmeldingen kan een andere datum worden gekozen.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Pura Passione Vini d'Italia

Pura Passione organiseert aan de Martinilaan 1 in Vught van alles op het gebied van wijn en wijnreizen. Sommelier en wijnimporteur Ed Baten heeft in Italië een opleiding tot sommelier gevolgd en is tevens in het bezit van een diploma van de Academie voor Gastronomie. Batens passie ligt bij biologische wijnen uit Europa, met nadruk op die uit Italië, waar je tijdens een masterclass op een ontspannen manier kennis mee maakt. Educatief én lekker. Bij hem proef je niet alleen bijpassende hapjes zoals vis en zachte kazen uit de Pyreneeën en de Champagne-streek, je gaat ook nog met een goede dosis opgedane kennis naar huis.