Pure Beauty schoonheidssalon amsterdam

Gezichtsbehandeling met peeling, naar keuze met wenkbrauwen verven bij Pure Beauty in Amsterdam

Tot 58% korting.
Kies optie
Geef als kado
Unable to add now. Please try again later
Unable to remove now. Please try again later

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.

Wat je krijgt


Beschikbaarheid Reserveren

Je kan je gezicht een frisse look geven door je hoofd een aantal seconden in de vriezer te stoppen, door head first uit de skilift te springen of door je huid in te smeren met een paar Raketjes. Kom beslagen ten ijs met een Basis gezichtsbehandeling bij Pure Beauty in Amsterdam.

Kies uit twee opties

  • € 24,99 voor een Basis-gezichtsbehandeling van 60 min. (waarde € 59)
  • € 29,99 voor een Basis-gezichtsbehandeling van 60 min. + wenkbrauwen verven (waarde € 71,50)

De Basis-behandeling bestaat uit een enzymatische peeling om dode huidcellen te verwijderen en de opperhuid te reinigen. Deze peeling is geschikt voor alle huidtypen en is bedoeld om de beautyproducten die tijdens het vervolg van de behandeling worden gebruikt beter te laten opnemen door je huid. Tevens krijg je bij deze gezichtsbehandeling een huidanalyse, een masker en een ontspannende massage van nek, decolleté en gezicht. Je wenkbrauwen worden weer in shape gebracht door ze te epileren met draad en als je wil worden je brows ook geverfd. Tot slot wordt er een dagverzorgingscrème speciaal voor jouw huidtype en een zonbescherming aangebracht, waarna je weer ‘als nieuw’ de salon uitloopt.

Voorwaarden


Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Pure Beauty


Schoonheidssalon Pure Beauty aan de Slotermeerlaan in Amsterdam Nieuw-West biedt diverse schoonheidsbehandelingen aan in een ontspannen omgeving. Op dinsdag tot en met zondag loop je hier vrijblijvend binnen om onder het genot van een kopje thee de mogelijkheden voor een beoogde behandeling of verzorging te bespreken. De kennis van schoonheidsspecialist Ozlem en haar team reikt van diverse gezichtsbehandelingen tot handen en voeten en van acnebehandelingen tot het ontharen of juist verlengen van haartjes, zoals de wimpers, en alles daartussen. Nadat je besloten hebt of dit plan aansluit bij je wensen, zal de schoonheidsspecialiste haar magische handen het werk laten doen in één of meerdere behandelingen voor een zo goed mogelijk, natuurlijk ogend resultaat.

Facebook

Pure Beauty schoonheidssalon amsterdam

Gezichts- & huidverzorging, Gezichtsbehandeling
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.