Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Argonweg 46, Almere

1, 3 of 5 Mini-Facelift behandelingen bij Beautysalon Semian

Kies optie

In een Notendop

Behandeling met de Yag carbonlaser om de aanmaak van callogeen te stimuleren voor meer elasticiteit van je huid en minder rimpels.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 59,99 voor 1 Mini-Facelift behandeling (waarde € 199,95)
  • € 149,99 voor 3 Mini-Facelift behandelingen (waarde € 599,85)
  • € 219,99 voor 5 Mini-Facelift behandelingen (waarde € 999,75)

Een Mini-Facelift behandeling is erop gericht om tekenen van huidveroudering tegen te gaan. De behandeling met de Yag carbon laser (combinatie van lastertechnologie en medisch actief koolpoeder) wordt ingezet om je doorbloeding te verbeteren, waardoor de aanmaak van callogeen wordt gestimuleerd. En meer callogeen zorgt weer voor extra elasticiteit van je huid en het tegengaan van fijne rimpels.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via e-mail op info@beautysalonsemian.nl of telefonisch op 036 524 4954, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Beautysalon Semian

Beautysalon Semian is een salon in Almere Poort waar je voor veel verschillende behandelingen terecht kan. Behandelingen waar schoonheidsspecialiste Marouscha je graag alles over vertelt en die met jou zal bespreken welke geschikt is. Waar je in ieder geval aan kan denken? Diverse schoonheidsbehandelingen voor huidverzorging en huidverbetering zoals massages en maskers, acné-behandelingen, hydrodermabrasie, peelings, het verven van wimpers en wenkbrauwen en het plaatsen van extensions. Ook prettig om te weten: in de salon is gratis WiFi.