Vet verliezen door vet te bevriezen met cryolipolyse-behandelingen bij Qbeauty

Resterende tijd beperkt!
Tot 70% korting.
Kies optie

In een Notendop


Behandeling van het verwijderen van vetcellen zonder medische ingreep.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Een Groupon Local Star!

Kies uit 4 opties

  • € 89 voor 1 enkelvoudige cryolipolyse-behandeling (waarde € 289)
  • € 169 voor 1 meervoudige cryolipolyse-behandeling (waarde € 430)

  • € 249 voor 3 enkelvoudige cryolipolyse-behandelingen (waarde € 825)
  • € 449 voor 3 meervoudige cryolipolyse-behandelingen (waarde € 1.238)

Vetophopingen op plekken waar die normaal gesproken lastig verdwijnen worden onder gecontroleerde omstandigheden bevroren om ze daar weg te krijgen. Bevroren vetcellen breken af en verlaten via je stofwisseling op natuurlijke wijze je lichaam. Cryolipolyse is daarom een alternatief voor liposuctie wanneer je geen operatie wil ondergaan. De behandelend specialist zal je uitleggen wat je precies kan bereiken met een behandeling en hoeveel behandelingen aan te raden zijn voor jouw gewenste resultaat.

Bij 1 enkelvoudige behandeling is het behandelgebied 23,5 x 8,4 cm en bij 1 meervoudige behandeling is het behandelgebied tweemaal 23,5 x 8,4 cm. Bij een enkelvoudige behandeling wordt dus 1 zone behandeld en bij een meervoudige behandeling kies je er twee. Tussen twee behandelingen moet 8 weken zitten, om het lichaam goed te laten herstellen en om de behandeling gedurende deze periode nog te laten ‘doorwerken’.

Je kan kiezen uit de volgende zones:

  • Bovenbuik
  • Onderbuik
  • Binnenkant bovenbenen
  • Buitenkant bovenbenen
  • Lovehandles

Voorwaarden


Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 036 534 3618, o.v.v. Groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Gemiddeld zijn er 3 behandelingen nodig met tussenpozen van 8 weken. Een beginnend resultaat is zichtbaar na 8 weken. Niet geschikt voor mensen die bloedverdunners gebruiken of met lever- of nieraandoeningen, diabetes, vaataandoeningen, proteïne tekort, huidaandoeningen, tijdens de zwangerschap en borstvoeding. Mensen met een BMI hoger dan 30 hebben weinig of geen resultaat. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Q-beauty


Q-beauty is een echt familiebedrijf dat sinds 2008 is geopend. Je kan hier terecht voor allerlei schoonheidsbehandelingen, maar ook om even heerlijk te relaxen in een van de sauna's, jacuzzi of spa. Een persoonlijke benadering, kleinschaligheid en ontspanning staan in dit beauty-centrum voorop.

Q-Beauty

Medisch
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.