Geen nieuwe meldingen

QED London-damessweaters met hoge kraag in fleece

Sweaters met hoge kraag in fleece

€ 15,98
Uitverkocht

In een Notendop

Deze fleecetruien voor dames hebben een zachte halslijn en kunnen een praktische aanvulling zijn op de herfst- of winteroutfit.

Product-details

  • Hoge col
  • Elastische manchetten en zoom
  • Alleen chemisch reinigen
  • Materiaal: 100% polyester

Maattabel

maat borst (cm) taille (cm) heupen (cm)
S 88 94 100
M 70 76 82
L 93 99 105

Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.