Geen nieuwe meldingen

Acupunctuur bij Quanjian Health Center in Eindhoven

Tot 68% korting.
Kies optie

In een Notendop

Laat je energiebanen in balans brengen met een acupunctuur-sessie of ga voor een kuur van drie of vijf sessies.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
C
Chris
4 beoordelingen2 beoordelingen
februari 23, 2019
Service is heel goed. Eigenaren zijn heel er lief en heel erg behulpzaam. Ik heb last gehad van intensief trillenden handen en nu is het sterk afgenomen. Quanjian Health Center is zeker een aanrader omdat het werkt
Bekijk alle beoordelingen

Wat je krijgt

Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor 1 acupunctuur-sessie (waarde € 50)
  • € 49,99 voor 3 acupunctuur-sessies (waarde € 150)
  • € 79,99 voor 5 acupunctuur-sessies (waarde € 250)

Acupunctuur is een belangrijk onderdeel van de traditionele Chinese geneeskunde en wordt ingezet om je lichaam en geest te stimuleren zichzelf te genezen. Uitgangspunt is dat er in ons lichaam onzichtbare banen (meridianen) lopen voor de doorvoer van levensenergie (Qi). Wanneer deze energiedoorvoer geblokkeerd is, kunnen organen en lichaamsfuncties worden aangetast en kunnen pijn, ongemakken en ziektes ontstaan.

Op uitgekiende plekken op je lichaam - die in verbinding staan met organen en andere lichaamsfuncties, zo leert deze behandelmethode – worden tijdens de behandeling van een uur nauwgezet dunne naaldjes geplaatst. Doel is blokkades op te heffen, energie weer te laten stromen en je lijf en geest weer in balans te brengen zodat je je weer fitter en gezonder voelt en je natuurlijke weerstand vergroot wordt.

Acupunctuur kan een hulpmiddel zijn bij stress, allergie, menstruatieklachten, menopauze, vermoeidheid, rugklachten, nekklachten, depressie, hoofdpijn, hevige transpiratie, ademproblemen, stoppen met roken, vruchtbaarheidsproblemen en afvallen.

De werking van deze alternatieve behandel- of onderzoeksmethode, training of therapie is nog niet algemeen aanvaard wetenschappelijk bewezen. Deze deal biedt dan ook geen vervanging van reguliere gezondheidszorg, maar kan er wel een aanvulling of ondersteuning van zijn. Neem bij twijfel altijd contact op met je behandelend arts of specialist. En raadpleeg je zorgverzekeraar voor duidelijkheid over vergoedingen.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 040 202 6081, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Alleen geldig voor nieuwe klanten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Quanjian Health Center

Bij dit Health Center net naast NS-station Eindhoven loop je binnen voor traditionele Chinese geneeskundige behandelingen, zoals acupunctuur, kruidentherapie en massages. De gekwalificeerde behandelaars helpen je graag door zowel fysieke als mentale klachten te behandelen.

Quanjian Health Center

Natuurgeneeskunde, Acupunctuur