Geen nieuwe meldingen

Frederik Hendrikstraat 24H, Amsterdam

High tea voor 2-4 personen bij Quies Tea in Oud-West

Kies optie

In een Notendop

Geniet en ontspan met een high tea waarbij je mag kiezen uit 40 soorten thee en verschillende taartjes en pitabroodjes mag proeven.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Een Groupon Local Star!

Kies uit 3 opties

  • € 17,50 voor een high tea voor 2 personen (waarde € 29,90)
  • € 26,50 voor een high tea voor 3 personen (waarde € 44,85)
  • € 34,50 voor een high tea voor 4 personen (waarde € 59,80)

Tijdens de high tea mag je kiezen uit verschillende soorten thee. Kijk hier voor alle theesoorten, daarnaast mag je ook kiezen voor homemade ice teas.

Met 2 personen krijg je 2 potten thee naar keuze. Naast de thee krijg je per persoon ook een kopje Salep, een traditionele warme drank, met een topping (denk aan kaneel, chocolade of marshmallow) naar keuze. Verschillende gebakjes als Marlenka honey cake en pitabroodjes met dips en hartig beleg als fetakaas, olijven en za’atar kruiden maken je high-tea feestje compleet.

Met drie personen krijg je 2 grote theepotten met thee naar keuze en met vier personen 4 theepotten met thee naar keuze.

Wat je moet weten

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zondag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via e-mail op reservations@quiestea.com, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Quies Tea Tearoom

Quies Tea in Amsterdam, om de hoek bij het Frederik Hendrik Plantsoen en niet ver van het Westerpark, heeft de rustige missie jou een rustmoment te gunnen onder het genot van rustgevend lekkers. De sfeervolle tearoom heeft een huiselijke sfeer gebouwd met natuurlijke materialen waarin het natuurlijk theedrinken en traktatiesproeven is. Probeer er een van hun liefst 40 soorten thee uit - klassieke en avontuurlijke, van ver weg en dichtbij. En gun jezelf een gebakje of een broodje als begeleiding van die koude of hete toverdrank.