Geen nieuwe meldingen

Rc Paint Adventure

Thier Del Preu, Lierneux

1 uur racen met tot 6 radiografisch bestuurbare auto's op een buitencircuit bij Rc Paint Adventure in het Belgische Luik

Kies optie

In een Notendop

Race voor 1 uur buiten op één van de twee circuits met tot 5 andere coureurs (in de dop) met radiografisch bestuurbare auto’s.

Over deze deal

  • 1 uur racen met tot 6 radiografisch bestuurbare auto’s, een soort buggy’s
  • Race al mee vanaf 6 jaar
  • Op de één van de twee sensationele buitencircuits tussen de heuvels en de bossen
  • In de Belgische provincie Luik
  • Naar wens koop je gelijk een auto
  • Meer informatie hierover is ter plaatse op te vragen

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op zaterdag en zondag. Tijdens Belgische schoolvakanties geldig op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht van tevoren online via https://gr.pn/2Tyyrjf op basis van beschikbaarheid en o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Minimumleeftijd 6 jaar. Niet mogelijk bij slecht weer, dan wordt er naar een andere optie gekeken. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Rc Paint Adventure

Wie op zoek is naar avontuur in de buitenlucht krijgt weke knieën van Rc Paint Adventure in de Belgische provincie Luik. Het "Rc" in de naam slaat op radiografisch bestuurbaar vertier. Zo kan je hier met autootjes en helikoptertjes over de ruim 25.000 m² aan vlaktes jakkeren. "Paint" betekent verf en dat slaat natuurlijk weer op de vele verfballetjes die je hier in spannende paintballmatches op elkaar kan afvuren. Er zijn 2 outdoor 2 RC-circuits en paintball-velden. Het toneel is glooiende groene heuvellandschappen, tussen de bossen. Na afloop kan je het vermaak bespreken onder een drankje en hapje.