sluit
TTD Launch

Rebound Your Mind Amsterdam

Willem de Zwijgerlaan 69, Amsterdam

1 of 3 cupping of triggerpoint massages van 30, 60 of 90 minuten bij Rebound Your Mind in Amsterdam

Kies optie

In een Notendop

Laat energie weer in de juiste banen leiden met een triggerpoint massage of laat de doorbloeding stimuleren met een cupping massage.

Over deze deal

  • 1 of 3 cupping of triggerpoint massages
  • Van 30, 60 of 90 ontspannende minuten
  • Geldig bij de vestiging in Amsterdam

Cupping massage

Er worden vacuümcups op het lichaam geplaats met als doel de doorbloeding te stimuleren en zo op natuurlijke wijze afvalstoffen uit het lichaam af te voeren. Cupping kan vastzittende spieren losmaken en stress uit lichaam en geest verdrijven

Triggerpoint massage

Met deze massage wordt er gericht gedoeld op bepaalde drukpunten in het lichaam, met als doel blokkades op te heffen. Zo kan energie weer gelijkmatig door het lichaam stromen, met een ontspannen lichaam en geest als beoogd resultaat.

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering.

Over Rebound Your Mind

Blokkades, blessures en spanningen; iedereen heeft er weleens mee te maken en Rebound Your Mind helpt je er graag vanaf. Bij de vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Bergen op Zoom kan de linkerhelft van Nederland terecht voor een behandeling. Denk aan sportmassages om je lichaam voor te bereiden op of te kalmeren na sportieve inspanning. Of wat dacht je van een ontspannende hot stone massage om lichaam en geest in relaxte staat te brengen. Verder staat Rebound Your Mind voor je klaar om je te begeleiden in het aanpassen van slechte gewoontes; denk aan weinig beweging gedurende de dag of een werkhouding die pijnklachten kan opleveren op de lange termijn. Rebound Your Mind geeft advies om gezonde gewoontes aan te leren en brengt lichaam en geest graag tot ontspanning met gebruik van verschillende massages.

Deal-Voorwaarden

Vanaf het moment vaan aankoop 6 maanden geldig op donderdag en zaterdag bij de vestiging in Amsterdam (m.u.v. feestdagen). Alle behandelingen moeten binnen deze geldigheid worden opgemaakt. Maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als cadeau. Boek minimaal 24 uur van tevoren via de Groupon Bookingtool op reserveren.groupon.nl. Annuleer minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Niet geldig i.c.m. andere acties.

Over Rebound Your Mind Amsterdam