sluit
V-Day

Rebound your mind ​

Amsterdamsestraatweg 699A, Utrecht

1 of 3 cupping massages van 30, 60 of 90 minuten bij Rebound Your Mind in Noordwest, Utrecht

Kies optie

In een Notendop

Er worden vacuümcups op het lichaam geplaats met als doel de doorbloeding te stimuleren en op natuurlijke wijze afvalstoffen af te voeren.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
S
Saida
3 beoordelingen2 beoordelingen
Rating of 4 out of 5 stars
december 26, 2022
Was erg fijn en Gaby is erg vriendelijk. voor herhaling vatbaar.
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 4 out of 5 stars
december 15, 2022
Erg fijne en respectvolle massage gehad van Ray! Na een uur de ontspanningsmassage gehad te hebben ben ik erg ontspannen weg gegaan.
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
december 15, 2022
Fijne ervaring! Het is echt een aanrader vooral de hot stone massage. Ik voel me gewoon herboren
S
Sharissa
4 beoordelingen3 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
december 11, 2022
Ontzettend fijne en goede massage gehad en heel fijn met Gaby!
W
Willeke
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
november 11, 2022
Hele fijne stressrelease massage gehad, verassend en heel ontspannen. Snel weer.
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

  • 1 of 3 cupping massages
  • Van 30, 60 of 90 ontspannende minuten
  • Geldig bij de vestiging in Utrecht, in Noordwest

Cupping massage

Er worden vacuümcups op het lichaam geplaats met als doel de doorbloeding te stimuleren en zo op natuurlijke wijze afvalstoffen uit het lichaam af te voeren. Cupping kan vastzittende spieren losmaken en stress uit lichaam en geest verdrijven.

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering.

Deal-Voorwaarden

Vanaf het moment vaan aankoop 6 maanden geldig op donderdag t/m zondag bij de vestiging in Utrecht (m.u.v. feestdagen). De praktijk is gesloten van 2 januari t/m 22 januari 2023. Alle behandelingen moeten binnen deze geldigheid worden opgemaakt. Maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als cadeau. Boek minimaal 24 uur van tevoren via de Groupon Bookingtool op reserveren.groupon.nl. Annuleer minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Niet geldig i.c.m. andere acties. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. Mag om de 30 dagen opnieuw gekocht worden.

Over Rebound your mind

Blokkades, blessures en spanningen; iedereen heeft er weleens mee te maken en Rebound Your Mind helpt je er graag vanaf. Bij de vestigingen in Utrecht en Tilburg op Zoom kan de linkerhelft van Nederland terecht voor een behandeling. Denk aan sportmassages om je lichaam voor te bereiden op of te kalmeren na sportieve inspanning. Of wat dacht je van een ontspannende hot stone massage om lichaam en geest in relaxte staat te brengen. Verder staat Rebound Your Mind voor je klaar om je te begeleiden in het aanpassen van slechte gewoontes; denk aan weinig beweging gedurende de dag of een werkhouding die pijnklachten kan opleveren op de lange termijn. Rebound Your Mind geeft advies om gezonde gewoontes aan te leren en brengt lichaam en geest graag tot ontspanning met gebruik van verschillende massages. Ben je enthousiast over de behandeling en wil je dit overbrengen op anderen? Dan kan je deelnemen aan een 2-daagse stress release training. Hier leer je hoe je de behandeling aan anderen kan geven en hoe je het bij jezelf kan toepassen.