Recreatiecentrum De Vinkenwaard

Vinkenpolderweg 40 a, Alblasserdam

Vaar drie uur met maximaal 8 personen op een luxe sloep bij Recreatiecentrum De Vinkenwaard

Kies optie

In een Notendop

Laat je door de natuur en over het historische water van de Alblas en de Noord meevoeren langs de molens van Kinderdijk.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Deze deal behoort tot de selecte club van beste Groupon-deals van 2017.

Een boottocht is de verrassendste manier om de Alblasserwaard eens van een andere kant te bekijken zonder dat je ondersteboven aan het bagagerek van een toerbus hoeft te hangen. Laat je ontspannen imponeren tijdens een 3 uur durende boottocht bij Recreatiecentrum De Vinkenwaard.

De deal

  • € 59,99 voor 3 uur varen met een Oud Huyzer Trendy Luxe sloep met max. 8 personen (waarde € 120)

Kies een dag die meteorologisch gezien hoger scoort dan een 8 en verzamel je vrienden. Jullie gaan lekker varen: drie uur lang over het water langs Alblasserdam en Kinderdijk in een Oud Huyzer Trendy Luxe sloep voor maximaal 8 personen. De Oud Huyzer is fluisterstil en vaart zo’n 6 tot 8 km/uur en een Vaarbewijs heb je er niet voor nodig. Verdeel de taken: één wordt kapitein, de rest neemt lekkere hapjes en drankjes mee en geniet met volle teugen van jullie ochtend op het water.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 8 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week van 10.00 tot 13.00 uur. In het winterseizoen gaan de boten het water uit, dus varen is alleen mogelijk van 1 april t/m 31 oktober 2017.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht online via https://www.groepsuitje.nl/, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. Je hebt geen Vaarbewijs nodig, maar moet wel minimaal 18 jaar zijn om de boot te besturen. Je mag met maximaal 8 personen op de boot en levert je identiteitsbewijs in als borg. Eigen eten en drinken is toegestaan, maar laat geen afval achter. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Recreatiecentrum De Vinkenwaard

Onder de rook van Rotterdam, op nog geen 10 kilometer van het centrum, ligt een eiland midden in de natuur waarop Recreatiecentrum De Vinkenwaard gevestigd is. Sinds 1989 organiseren ze daar verschillende activiteiten voor allerlei soorten groepen tussen de molens van Kinderdijk en de rustgevende wateren, waaronder rondvaarten, boot- en kanoverhuur, workshops en kinderfeestjes.