Geen nieuwe meldingen

Recreatiecentrum De Vinkenwaard

Rondvaart van twee uur incl. koffie en gebak voor 1-10 pers. bij Recreatiecentrum De Vinkenwaard

Kies optie

In een Notendop

Verken Kinderdijk per boot, maak mooie kiekjes en geniet van verse koffie en een taartje.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Anders dan bij een Formule 1-toer langs de oude molens van Kinderdijk mag er tijdens een rondvaart wel op ‘t gemak en zonder helm worden genoten van de omgeving. Hou het vizier op scherp en maak flitsende foto’s tijdens een rondvaart met lekkers bij Recreatiecentrum De Vinkenwaard.

Kies uit 5 opties

  • € 7,99 voor een rondvaart + koffie/thee en gebak voor 1 pers.
  • € 14,99 voor een rondvaart + koffie/thee en gebak 2 pers.
  • € 29,99 voor een rondvaart + koffie/thee en gebak 4 pers.
  • € 44,99 voor een rondvaart + koffie/thee en gebak 6 pers.
  • € 74,99 voor een rondvaart + koffie/thee en gebak 10 pers.

Tijdens de twee uur durende rondvaart geniet je van 11.00-13.00 of van 13.00-15.00 uur van de fraaie natuur bij Kinderdijk terwijl de schipper je nog van wat extra achtergrondinformatie voorziet. De tocht gaat langs de molens waar je even aan land kan gaan om mooie plaatjes te schieten.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop geldig t/m 31 november 2019 op alle dagen van de week. (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via e-mail op info@rondvaartalblasserwaard.nl of telefonisch op 078 691 9980, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. De tour gaat alleen door bij minimaal 10 deelnemers. Zijn er minder dan 10 deelnemers, dan wordt er tijdig contact met je opgenomen voor een nieuwe afspraak. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Recreatiecentrum De Vinkenwaard

Onder de rook van Rotterdam, op 9 kilometer van het centrum, ligt een eiland midden in de natuur waarop je Recreatiecentrum De Vinkenwaard ontdekt. Sinds 1989 organiseren ze daar tussen de molens van Kinderdijk en de rustgevende wateren vele soorten activiteiten voor allerlei soorten groepen. Denk aan rondvaarten langs de uitgestrekte natuur en oude molens. Deze tochten kunnen afgesloten worden met onbeperkt pannenkoeken eten, een high tea met hapjes of een warme chocolademelk. Maar De Vinkenwaard biedt meer dan alleen wateractiviteiten. Ook workshops Reliëfschilderen, Serviesschilderen en Koeschilderen is hier mogelijk. Net als kanovaren, sloep huren of kinderfeestjes vieren met bijvoorbeeld een speurtocht of een survival.

Recreatiecentrum De Vinkenwaard

Sightseeing of tour, Boottocht
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.