sluit
V-Day

Rederij Booot Amsterdam

Oosterdokskade 8, Amsterdam

Ticket voor Amsterdam Light Festival rondvaart in een semi-open boot van 75 minuten met Rederij Booot Amsterdam

Kies optie

In een Notendop

Juist tijdens donkere dagen moet je het licht zien te vinden, dus bekijk deze winter het Amsterdam Light Festival vanaf het water.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
V
Veronica
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
december 17, 2022
Staff very kind.

Over deze deal

Nadat je deze deal hebt gekocht, moet je de website bezoeken die op je groupon staat om deze daar in te wisselen.

| Rederij Booot Amsterdam is official partner van Amsterdam Light Festival |

Official partner ALF-badge

 • Rondvaart door de Amsterdamse grachten tijden het Amsterdam Light Festival
 • Op een semi-open boot
 • Tijdsduur: ca. 75 minuten
 • Met een hostess en schipper die uitgebreid over de lichtroute vertellen
 • Optioneel met drankarrangement op de boot, met keuze uit bier, wijn en fris
 • Overdekte en verwarmde luxe boot
 • Opstapplaats: Oosterdokskade 8 te Amsterdam
 • Vaartijden maandag t/m zondag:
  • 16.45 tot 18.00 uur
  • 18.25 tot 19.40 uur
  • 20.05 tot 21.20 uur
  • 21.45 tot 23.00 uur

Amsterdam Light Festival

De historische binnenstad van Amsterdam is tijdens de donkere wintermaanden het sfeervolle decor voor dit internationale lichtkunstfestival. Van 1 december 2022 t/m 22 januari 2023 brengen kunstenaars, architecten en ontwerpers van over de hele wereld hun speciaal voor Amsterdam gecreëerde werk tot leven tijdens het festival.

Langs een speciale vaarroute door de Amstel en de grachten zijn kunstwerken en installaties geplaatst, zodat bezoekers de kans krijgen om de sprankelende hoofdstad en de monumentale lichtkunst ontspannen vanaf het water te ervaren. Met het thema “Imagine Beyond” in deze 11e editie wil het festival je meenemen naar de wereld van de verbeelding. Verbeelding stelt je in staat je de dag van morgen voor te stellen zoals je wilt en je te laten dromen voorbij het hier en nu. Vaar mee langs de verschillende lichtkunstwerken, kijk door de ramen en laat je fantasie de vrije loop. Zijn dat sprekende lampen die je ziet, virtuele bruggen, omhoog-stromend water?

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf 1 december 2022 t/m 22 januari 2023 op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren online via booot.nl/events/amsterdam-light-festival/groupon/, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Drankjes worden geserveerd vanaf het moment dat er gevaren wordt door de hostess, geen self service. Opstapplek: Oostersdokskade 8 (naast Seapalace), Amsterdam. De vaart gaat door bij minimaal 12 personen, wanneer de vaart niet doorgaat laat Rederij Booot dit minimaal 24 uur van tevoren aan je weten, waarna je een andere tijd kan kiezen. Tip: reserveer direct na aankoop van je groupon het door jouw gewenste moment van de vaart. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Rederij Booot Amsterdam

Huur een sloep of boot bij deze maatschappij, of laat je op je wenken bedienen tijdens een tocht die van alle gemakken te voorzien is: van bittergarnituur en drankjes tot aan champagne en een luxe bbq. Meer zin om gewoon op te stappen wanneer je wil? Rederij Booot Amsterdam en hun enthousiaste schippers en hostesses laten je de historische binnenstad op een ontspannen manier ontdekken. De luxe boten zijn voorzien van overdekking, sfeervolle verlichting, verwarmde kussens en fleecedekens tijdens de koudere dagen en in de zomer geniet je van de zon op je bol en de wind in je haar in de buitenlucht.