Geen nieuwe meldingen

1 of 2 reinigingsborstels voor het verwijderen van dierenharen

Reinigingsborstel voor dierenhaar

Tot 80% korting.
10+ gekocht
€ 24,99
Niet langer beschikbaar

In een Notendop

Deze borstel voor het reinigen van dierenharen is ontworpen om haren gemakkelijker te verwijderen en zorgt voor een schoon huis of auto.

Product-details

  • Speciaal ontworpen rubberen mes dat werkt op tapijten, gordijnen, banken, stoelen en autostoelen om alle haren van huisdieren te verwijderen
  • Helpt aangekoekte haren te verwijderen die zelfs je stofzuiger niet kan verwijderen
  • Optimaal voor alle dierenharen
  • Maat: ca. 20 x 21 x 7 cm

Voorwaarden

Levering: € 1,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.