sluit
V-Day

Relax aan den Rijn

Kalkovenweg 12, Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn: vet verliezen door vet bevriezen met cryolipolyse in 1 of 2 zones bij Relax aan den Rijn

Kies optie

In een Notendop

Laat vetophopingen die je maar lastig weg krijgt gericht bevriezen, zodat vetcellen ook op die plekjes kunnen afbreken.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
M
Monique
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
januari 1, 2023
Aardige mensen. Nette salon. Concurrende prijzen. En voor mij lekker dichtbij

Over deze deal

 • 1 of 2 cryolipolyse-behandelingen
 • In 1 of 2 zones naar keuze
 • Vet verliezen door vet bevriezen
 • Op plekken waar je vet maar lastig weg krijgt

 • Kies je zone(s):
  • Buik (1 zone)
  • Lovehandles (2 zones)
  • Billen (2 zones)
  • Bovenbenen (2 zones)
  • Armen (2 zones)

Cryolipolyse

Vetophopingen op plekken waar die normaal gesproken lastig verdwijnen worden onder gecontroleerde omstandigheden bevroren om ze daar weg te krijgen. Bevroren vetcellen breken af en verlaten via je stofwisseling op natuurlijke wijze je lichaam. Cryolipolyse is daarom een alternatief voor liposuctie wanneer je geen operatie wil ondergaan. De behandelend specialist zal je uitleggen wat je precies kan bereiken met een behandeling en hoeveel behandelingen aan te raden zijn voor jouw gewenste resultaat.

Deal-Voorwaarden

Niet geldig op feestdagen. Verplicht telefonisch reserveren op 017 257 6004. Vanaf het moment van aankoop 3 maanden geldig op dinsdag t/m zaterdag. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 10 groupon(s) te koop als cadeau. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over Relax aan den Rijn

Beautysalons zijn er om je mooier te maken, op verschillende gebieden - en sauna's zijn er om je ontspannener te maken, op verschillende gebieden. En laat Relax aan den Rijn die gebieden nou allemaal beheersen en in huis hebben. Wees welkom voor een dagje sauna en een gezichtsbehandeling, massage, manicure, pedicure, visagie of ontharen in Alphen aan den Rijn.