Relax Drive

Gravinnen van Nassaublvd 54, breda

10, 12 of 15 rijlessen met een praktijkexamen bij Relax Drive

Kies optie

In een Notendop

Aandacht voor de leerling staat voorop tijdens de lessen van de vaste instructeur.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 199,99 voor 10 rijlessen inclusief CBR praktijkexamen (waarde € 605)
  • € 249,99 voor 12 rijlessen inclusief CBR praktijkexamen (waarde € 683)
  • € 299,99 voor 15 rijlessen inclusief CBR praktijkexamen (waarde € 800)

Iedereen is anders en rijdt dus ook anders. Neem 10, 12 of 15 autorijlessen en laat de verdere opleiding op maat maken en volledig op jouw wensen en behoeften aansluiten. Het praktijkexamen is inbegrepen.

Relax Drive

Bij Relax Drive kan je gewoon op je eigen tempo lessen nemen. Je rijdt op een ontspannen manier met een vaste en enthousiaste instructeur die jou zo goed mogelijk begeleidt.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Bijkomende kosten: exclusief eigen verklaring à € 27,80. Let op: de deal is zonder theorie-examen, om praktijkexamen te mogen doen moet je geslaagd zijn voor je theorie-examen; deze kosten van € 28,55 zijn voor eigen rekening. Bijkomende kosten voor examens en EV worden door het CBR bepaald en kunnen wijzigen, kijk voor actuele tarieven op www.cbr.nl
Reserveren: verplicht telefonisch op 0617 457 806, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: lever je afgedrukte groupon in. Niet geldig i.c.m. andere acties. Lessen in Breda, Prinsenbeek, Haagse Beemden, Ulvenhout, Bavel, Terheijden, Teteringen, Wagenberg, Made, Ettenleur en Oosterhout. Kom je van buiten de genoemde regio's dan wordt er op een centrale plek in Breda afgesproken om de rijles te beginnen. Alleen voor beginnende leerlingen. Het rijexamen is alleen geldig bij een volledige rijopleiding bij Relax Drive. De rij-instructeur bepaalt wanneer je klaar bent voor het examen. Lessen kan al van 16,5 jaar, kijk voor de eisen en voorwaarden op www.2todrive.nl.Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Relax Drive