sluit
Gebruik code ERVAAR en krijg tot 20% korting op de verkoopprijs op geweldige activiteiten voor iedereen. Eindigt morgen. Uitzonderingen mogelijk.
The option you have chosen is not available

Reload Club

Halmaheirastraat 28, Amsterdam

Amsterdam-Oost: entree tot het badhuis, naar keuze met lunch bij Reload Club - voor en door vrouwen

Kies optie
Tot -5% korting op de verkoopprijs, max. € 20
Promo Code ERVAAR. Ends 27-9.
Code toepassen
Meer dan 30 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

In dit moderne badhuis puf je in de sauna, neem je ontspannende douches en kom je tot rust, naar wens met lunch en gezichtsbehandeling.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
M
Mihaela
4 beoordelingen4 beoordelingen
Rating of 2 out of 5 stars
januari 29, 2022
There was a shortage of warm water x a while ! Tub also not working, cold water, stoom cabine not working properly, not light inside and the whole environment was really cold apart the sauna room.
M
Mamaj
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 4 out of 5 stars
juli 2, 2021
Top!
I
Iris
4 beoordelingen4 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
juni 23, 2021
Heerlijk, echt even tot rust komen
J
J
2 beoordelingen2 beoordelingen
Rating of 4 out of 5 stars
juni 5, 2021
prima. Was weer even wennen aan de aanpassingen ivm Corona. Mooie, schone sauna
S
Svetlana
2 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
juni 5, 2021
Very nice and comfortable place. There is no large space, no swimming pools. But it is a great place if you need to relax in hammam, sauna, outside, in a cold and warm tubs. This is a right place. And the cafe space is super.
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

 • Entree tot het badhuis
 • Naar keuze incl. lunch en/of gezichtsbehandeling
 • Of pak het groots aan met een 10- of 20-rittenkaart voor het badhuis

 • In een nette salon voor en door dames in Amsterdam-Oost
 • De lunch bestaat uit een maaltijdsoep
 • De gezichtsbehandeling van 30 minuten bestaat uit:
  • Huidanalyse
  • Oppervlakte- en dieptereiniging
  • Masker
  • Gezichtsmassage
  • Dagverzorging

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week. Je rittenkaart is na je eerste bezoek nog 6 maanden geldig (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 3 groupons per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via https://www.reloadclub.nl/#!prettyPhoto. Klik op "Book Online" en selecteer "Badhuis - entree voor 2 uur" en "Betaal in de salon". Rond daarna je reservering af.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Alleen voor vrouwen. Dinsdag en zaterdag is het badkledingdag. De andere dagen is badkleding niet toegestaan. In de saunacabine is het verplicht om op een handdoek te zitten. Deze kan je zelf meenemen of ter plaatse huren voor € 2,50. Telefoons zijn niet toegestaan in het badhuis. Deze kan je veilig achterlaten in een van de kluisjes. Houd rekening met 1,5 meter afstand van andere gasten en medewerkers. Luid praten is niet toegestaan in het badhuis. Je kan maximaal twee groupons combineren en dus met maximaal twee personen tegelijk komen. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Reload Club

Deze spa voor en door vrouwen is gevestigd in een bijgebouw van de Gerardus Majellakerk in Amsterdam-Oost. Als vrouw bevind je je hier op 'heilige grond'. Niet alleen vanwege de kerkelijke geschiedenis, maar het is het Internationaal Informatiecentrum voor de Vrouwenbeweging geweest, die het gebouwencomplex redde van de sloop. In 1926 werd het pand gebouwd als kleuterschool, waarna het in de jaren '90 verbouwd werd tot een sfeervol badhuis dat rust, sfeer en stijl ademt. Je kan hier naar eigen zeggen terecht voor 'radical selfcare' en alles draait om ont-moeten, in plaats van moeten. Het aanbod is hier dan ook volledig op afgestemd. Zo zit je bij Reload Club goed voor een massage, gezichtsbehandeling, yogales, bootcamp of ontspannen drankje in het café. Online worden zoomsessies georganiseerd (voor leden) variërend van yogalessen tot lifestyle. In het badhuis zelf blaas je stoom af in de sauna, zoek je verkoeling in het dompelbad en heb je genoeg plekjes om goed te loungen.