Geen nieuwe meldingen

Rondweg 5, Nijmegen

Fillers: ga rimpels en fijne lijntjes tegen met hyaluronzuur bij Remove in Nijmegen

Resterende tijd beperkt!
Tot 37% korting.
Kies optie

In een Notendop

Met fillers laat je fijne rimpeltjes opvullen, de contouren van je gezicht definiëren of bepaalde kenmerken in je gezicht wat voller maken.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
L
lani
3 beoordelingen2 beoordelingen
juli 29, 2019
Vriendelijk, attent en professionele medewerker
M
Mike
1 beoordelingen1 beoordelingen
juli 17, 2019
Dikke voldoende
J
JM
1 beoordelingen1 beoordelingen
juli 9, 2019
Fijne behandeling ga zeker terug. Ze is niet zo van de klok...

Over deze deal

Net als bij een schilderij zijn het in je gezicht ook de fijne lijntjes die het verschil maken en de details die een plaatje van een museumstuk onderscheiden. Zet de puntjes op de “i” met fillers bij Remove.

Kies uit 3 opties

  • € 159 voor 1 ml. hyaluronzuur-filler (waarde € 249)
  • € 319 voor 2 ml. hyaluronzuur-filler (waarde € 498)
  • € 469 voor 3 ml. hyaluronzuur-filler (waarde € 747)

Met fillers laat je fijne rimpeltjes opvullen, de contouren van je gezicht definiëren of bepaalde kenmerken in je gezicht wat voller maken. Het hoofdbestanddeel van deze filler is hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof die bijdraagt aan de elasticiteit van de huid. En deze wordt aangevuld met vitaminen, aminozuren en antioxidanten. De filler wordt met een handzame microneedling-pen aangebracht.

Tijdens een intakegesprek bespreek je je wensen en de haalbaarheid daarvan met de specialist. Afhankelijk van je aankoop wordt er 1, 2 of 3 ml. filler gebruikt. Dit kan op één plek gebruikt worden, of verdeeld worden over meerdere zones. Denk bijvoorbeeld aan frons- of voorhoofdsrimpels, de plooi tussen neus en lippen, mondhoeken en gezichtscontouren. Een behandeling duurt zo’n 45 minuten en het resultaat blijft gemiddeld 1 tot 9 maanden zichtbaar.

Indicatie van de Behandelgebieden: houd onder normale omstandigheden rekening met de volgende hoeveelheid filler per zone.

  • Jukbeenderen vergroten (1 ml of 2 ml, in overleg met je behandelend arts)
  • Wangen opvullen (2 ml)
  • Donkere kringen/wallen onder de ogen (1 ml)
  • Neus-/lipplooi (1 ml of 2 ml, in overleg met je behandelend arts)
  • Rookrimpels (1 ml of 2 ml, in overleg met je behandelend arts)
  • Afhangende mondhoeken (1 ml of 2 ml, in overleg met je behandelend arts)

Let op: de daadwerkelijke hoeveelheid filler wordt ingeschat na telefonisch contact met Remove via 085–8005545 en vervolgens definitief bepaald bij de intake.

Wat je moet weten

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week. Op maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 22.00 uur en op zaterdag en zondag van 9.00 tot 16.00 uur.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 085 800 5545 of 0611 119 997, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon en zal er € 25 in rekening worden gebracht voor de gereserveerde tijd.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig voor lipvergroting en lipcontour. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Remove

Remove is onderdeel van Ultrabeauty Schoonheidsinstituut en is gevestigd in Nijmegen, langs de A15. De bedrijfsnaam verklaart al veel: bij deze salon verwijderen ze wat jij niet wenst aan je lijf. Of dat nou een moedervlek, overtollig vet, ongewenste haartjes die de kop op komen steken of een tatoeage is. Uiteraard gaan de behandelingen hier niet zomaar van start, maar kan je onder het genot van een kop koffie je wensen kenbaar maken. Grote kans dat de specialisten van Remove er wel raad mee weten én jou de behandeling aanraden die het meest optimale resultaat belooft. Daarnaast ben je hier aan het verzorgende adres voor een manicure of pedicure, diverse gezichtsbehandelingen en permanente make-up.