Geen nieuwe meldingen

Rondweg 5, Nijmegen

Mesotherapie: geef je gezicht een verjongende boost bij Remove in Nijmegen

Resterende tijd beperkt!
Tot 43% korting.
Kies optie

In een Notendop

Mesotherapie is een gezichtsbehandeling om je huid steviger, gezonder en stralender te maken.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
L
lani
3 beoordelingen2 beoordelingen
juli 29, 2019
Vriendelijk, attent en professionele medewerker
M
Mike
1 beoordelingen1 beoordelingen
juli 17, 2019
Dikke voldoende
J
JM
1 beoordelingen1 beoordelingen
juli 9, 2019
Fijne behandeling ga zeker terug. Ze is niet zo van de klok...

Over deze deal

Een stralende huid is net zo kostbaar als een diamant die bewaakt wordt met (laser)stralen. Steel de show met een mesotherapie-skinboost bij Remove.

Kies uit 3 opties

  • € 169 voor 1x mesotherapie-skinboost van 3 ml. (waarde € 299)
  • € 309 voor 2x mesotherapie-skinboost van 3 ml. (waarde € 549)
  • € 449 voor 3x mesotherapie-skinboost van 3 ml. (waarde € 799)

Mesotherapie is een gezichtsbehandeling om als doel je huid steviger, gezonder en stralender te maken. Met minuscule naaldjes wordt er zeer nauwkeurig een basis van hyaluronzuur met aanvullende vitaminen, aminozuren en antioxidanten in de huid van je gezicht aangebracht. Hiervoor wordt een handzame microneedling-pen gebruikt. Doel is onder meer rmpeltjes en bobbeltjes in het gezicht te laten wegtrekken en ruimte te maken voor aanmaak van collageen. Of kort gezegd: mesotherapie wordt ingezet om de verouderde huid te verjongen en te vernieuwen.

Wat je moet weten

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week. Op maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 22.00 uur en op zaterdag en zondag van 9.00 tot 16.00 uur.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 085 800 5545 of 0611 119 997, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon en zal er € 25 in rekening worden gebracht voor de gereserveerde tijd.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Remove

Remove is onderdeel van Ultrabeauty Schoonheidsinstituut en is gevestigd in Nijmegen, langs de A15. De bedrijfsnaam verklaart al veel: bij deze salon verwijderen ze wat jij niet wenst aan je lijf. Of dat nou een moedervlek, overtollig vet, ongewenste haartjes die de kop op komen steken of een tatoeage is. Uiteraard gaan de behandelingen hier niet zomaar van start, maar kan je onder het genot van een kop koffie je wensen kenbaar maken. Grote kans dat de specialisten van Remove er wel raad mee weten én jou de behandeling aanraden die het meest optimale resultaat belooft. Daarnaast ben je hier aan het verzorgende adres voor een manicure of pedicure, diverse gezichtsbehandelingen en permanente make-up.