sluit
Gebruik code LEUK15 en krijg tot 15% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Ren4Sport

Voorstondenstraat 47, Den Haag

2, 4 of 8 uur Bubbelvoetballen met 8 personen inclusief materiaal en bezorging

Kies optie

In een Notendop

Bubbelvoetbal is voetbal waarbij je je tegenstander omver mag gooien, omdat alle spelers in een grote en hilarische Bubbelvoetbal-bal zitten

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 99 voor 2 uur Bubbelvoetbal met acht ballen (waarde € 200)
  • € 124 voor 4 uur Bubbelvoetbal met acht ballen (waarde € 250)
  • € 149 voor 8 uur Bubbelvoetbal met acht ballen (waarde € 300)

Bij Bubbelvoetbal gelden dezelfde regels als bij het reguliere voetbal, met één groot verschil: je mag je tegenstander omvergooien. En dat zorgt voor een hilarisch effect, voor zowel de spelers als de toeschouwers. Daarom is Bubbelvoetbal erg geschikt voor bijvoorbeeld een familiedag, vrijgezellenfeest of teamuitje. Je speelt Bubbelvoetbal met grote, doorzichtige Bubbelvoetbal-ballen - een soort grote strandballen waar je in zit, maar dan sterk/stevig - die elke speler aan krijgt en die zijn gevuld met lucht. Deze ballen zijn geschikt voor volwassenen en ook voor kinderen vanaf een lengte van 1,50 meter.

Ren4Sport komt naar je toe om op een locatie van jouw keuze in de regio Den Haag-Rotterdam te Bubbelvoetballen. En als je geen locatie hebt of weet, denkt Ren4sport graag met je mee. Je kan Bubbelvoetballen op gras, kunstgras, zand en indoor. Zolang er maar stroom in de buurt is, in verband met het oppompen van de ballen. Overigens kan je bij Ren4sport ook een aggregaat huren.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur vooraf via info@ren4sport.nl, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: let op: buiten een straal van 25 km van Den Haag gelden voorrijkosten van € 0,50 per km. Ren4Sport vraagt een borg van € 250, indien alle materialen na afloop in goede staat verkeren ontvang je de borg terug. Neem je afgedrukte groupon mee. Alleen voor gebruik op gras, kunstgras, zand en indoor. Minimale lengte voor deelnemers: 1,50 m. Inclusief materiaal en oppompen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Ren4Sport

Ren4Sport is een maatschappelijk betrokken sportbureau in Den Haag dat een actieve rol wil spelen bij het stimuleren van sport en sociale ontwikkeling voor diverse doelgroepen in de samenleving. Ze willen sporten voor iedereen toegankelijk en plezierig maken en bieden daarom activiteiten aan voor elke leeftijd en elk niveau. Peuters en kleuters kunnen elke week komen gymmen en voor (grote) groepen zijn er diverse oud-Hollandsche spellen, bootcamps en sportactiviteiten te boeken op locatie. Wat dacht je bijvoorbeeld van een geinig potje bubbelvoetbal waarbij je 'verpakt' in een opblaasbal probeert een balletje te trappen? Of een actieve strijd "Archery Tag", waarbij je in teams elkaar te lijf gaat met een (zachte) pijl en boog? Er is veel mogelijk en bij Ren4Sport stellen ze met plezier een op maat verzorgd sportarrangement voor je samen.