Geen nieuwe meldingen

Voorstondenstraat 47, Den Haag

Archery Tag: jaag op elkaar met pijl en boog op een locatie naar keuze in Zuid-Holland (8-12 pers.)

Kies optie
Tot -5% korting, max. € 50
Promo Code MYSTERY. Ends 18-6.
Code toepassen
Meer dan 20 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Schiet je tegenstanders veilig van het speelveld met zachte, ongevaarlijke pijlen vanachter opblaasbare bunkers.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 59,99 voor 2 uur “Archery Tag” voor 8-12 personen (waarde € 180)
  • € 114,99 voor 4 uur “Archery Tag” voor 8-12 personen (waarde € 360)
  • € 219,99 voor 8 uur “Archery Tag” voor 8-12 personen (waarde € 720)

Vanachter opblaasbare bunkers schiet je je tegenstanders veilig van het speelveld met pijl en boog die zacht en ongevaarlijk zijn. Op een locatie naar keuze in Zuid-Holland zet Ren4Sport het speelveld (inclusief het opblazen van de bunkers) klaar, waarna jullie een korte introductie en uitleg krijgen over het spel. Afhankelijk van je aankoop kunnen jullie daarna 2, 4 of 8 uur ten aanval.

Begeleiding bij het spel kan bij Ren4Sport bijgeboekt worden voor € 50.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week tussen 09.00 en 21.00 uur op een locatie naar keuze in Zuid-Holland.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Bijkomende kosten: geen voorrijkosten binnen een straal van 25 km vanaf Ren4Sport (Voorstondenstraat 47, Den Haag). Daarbuiten betaal je € 0,50 per km.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren via e-mail op info@ren4sport.nl, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Er geldt een borg van € 200. Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar. Enige vereiste aan de locatie is dat je dichtbij kan komen met de auto, vanwege het klaarzetten van alle spullen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Ren4Sport

Ren4Sport is een maatschappelijk betrokken sportbureau in Den Haag dat een actieve rol wil spelen bij het stimuleren van sport en sociale ontwikkeling voor diverse doelgroepen in de samenleving. Ze willen sporten voor iedereen toegankelijk en plezierig maken en bieden daarom activiteiten aan voor elke leeftijd en elk niveau. Peuters en kleuters kunnen elke week komen gymmen en voor (grote) groepen zijn er diverse oud-Hollandsche spellen, bootcamps en sportactiviteiten te boeken op locatie. Wat dacht je bijvoorbeeld van een geinig potje bubbelvoetbal waarbij je 'verpakt' in een opblaasbal probeert een balletje te trappen? Of een actieve strijd "Archery Tag", waarbij je in teams elkaar te lijf gaat met een (zachte) pijl en boog? Er is veel mogelijk en bij Ren4Sport stellen ze met plezier een op maat verzorgd sportarrangement voor je samen.