Geen nieuwe meldingen

Rendier-lichtslinger met 20 led's

Rendier-lichtslinger met 20 led's

10+ gekocht
€ 16,48
Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Met deze feestelijke lichtslinger die werkt op batterijen haal je een ho-ho-heerlijke sfeer in huis.

Product-details

  • Rendier-lichtslinger met 20 led’s
  • Voeg een beetje feestelijk plezier toe aan je huis met deze rendieren lampjes
  • Geschikt voor tafeldecoraties voor bruiloften, feestelijke verlichting voor in huis, cadeaus voor kerst en feestartikelen
  • Werkt op batterijen (3x AA - niet inbegrepen)
  • Kleur: kleur of warm wit
  • Kabellengte: 3 m inclusief verlichting

Voorwaarden

Kunnen de verzend-beperkingen van de Brexit tot vertragingen bij de levering leiden.​

Leveringen voor Kerst: bestellingen van voor 01.12.2020 worden op of voor 24 december geleverd. Bestellingen hierna zijn mogelijk niet op tijd voor Kerst. Leveringen tussen Kerst en Oud en Nieuw kunnen langer duren dan normaal.

Levering: €2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.