Geen nieuwe meldingen

Renova Clinic

Renova Clinic Den Haag: huidverbeterende Skin Rejuvenation-behandelingen met Hyaluron-dermapen

Resterende tijd beperkt!
Tot 82% korting.
Kies optie

In een Notendop

Geef je huid een boost met een Skin Rejuvention-behandeling waarbij met een Dermapen de aanmaak van nieuwe huidcellen wordt gestimuleerd.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Net als het restylen van je woonkamer kan een gezichtsbehandeling je een hele nieuwe look geven, levert het je complimenten op en heeft het soms alleen maar een nieuw behangetje nodig. Gun je gezicht een nieuw exterieur met een Skin Rejuvenation-behandeling met Hyaluron-dermapen bij Renova Clinic.

Kies uit 3 opties

  • € 49,99 voor 1x Skin Rejuvention-behandeling met Hyaluron-dermapen (waarde € 190)
  • € 74,99 voor 2x Skin Rejuvention-behandeling met Hyaluron-dermapen (waarde € 370)
  • € 99,99 voor 3x Skin Rejuvention-behandeling met Hyaluron-dermapen (waarde € 550)

De Dermapen is de nieuwste techniek op het gebied van microneedling. Het doel van een behandeling met de Dermapen is om de huid in de diepte te vernieuwen zonder de opperhuid te beschadigen. Na de behandeling voelt je huid comfortabel aan. De behandeling duurt circa 60 minuten en is inclusief een basis gezichtsbehandeling om je gezicht goed te reinigen, zodat de hyaluron beter wordt opgenomen.

Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 3 maanden na aankoop in voor je eerste behandeling. Na inwisseling is je groupon nog 3 maanden geldig op dinsdag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 070 322 0532 of via e-mail op info@renova-clinic.nl, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. De behandeling duurt 60 min en is inclusief een basis gezichtsbehandeling. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Renova Clinic

Renova Clinic vind je op twee locaties in Den Haag: in de buurt van Kortenbos en Lage Veld. Het professionele en enthousiaste team van deze beautykliniek staat voor je klaar voor micropigmentatie (microhaarpigmentatie en dermapigmentatie), medische pigmentatie, huidverbetering (PRP-behandelingen, carboxytherapie, mesotherapie en laserhaarverwijdering), afslankpakketten, beautybehandelingen (o.a. hydrating en anti-ageing), plastische ingrepen (o.a. liposuctie en borstvergroting) en botuline toxine-behandelingen.

Renova Clinic

Gezichts- & huidverzorging
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.