sluit
V-Day

Rent a Bike Amsterdam

3e Hugo de Grootstraat 2 hs, Amsterdam

Fiets huren voor 1 of 2 dagen bij Rent a Bike Amsterdam

Kies optie

In een Notendop

Verken Amsterdam zoals de Amsterdammers dat ook doen: pak de fiets en rijd in 10 minuten naar o.a. het stadscentrum of het Westerpark.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

  • Één of twee dagen een fiets huren
  • Voor 1-4 personen
  • In het midden van de dingen in Amsterdam Oud-West

  • Op 10 minuutjes fietsen van het stadscentrum
  • Maar ook bijvoorbeeld van het gezellige Westerpark
  • Verken onze hoofdstad op uber-Hollandse wijze
  • Met je haren in de wind op een stalen ros

Rent a Bike Amsterdam

Bij Rent a Bike Amsterdam ben je op een centraal punt in onze hoofdstad om een fiets te huren. Je bent bij het ophaalpunt aan de Derde Hugo de Grootstraat namelijk slechts 10 minuutjes fietsen van het centrum verwijderd. Om het over de vele groene parken nog niet eens te hebben, want met je stalen ros ben je ook in no time bij o.a. Westerpark, Vondelpark en Rembrandtpark. Op dezelfde locatie kan je bij Scooter Rent Amsterdam ook terecht om een scooter te huren.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week van 10.00 tot 17.30 uur (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren via e-mail op info@rent-a-bike-amsterdam.com, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 2 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Een dag huur betekent 24 uur. Dus vanaf het tijdstip van ophalen tot hetzelfde tijdstip de volgende dag. De borg is € 50 en je ID óf € 200 zonder ID. Inclusief huur van een ringslot en kettingslot. Exclusief schade- en diefstalverzekering. Verzekeren kost € 2,50 per dag met € 50 eigen risico. Ben je niet verzekerd en de fiets wordt gestolen, dan betaal je de volledige kostprijs van € 350. Voor schade geldt dat je de gehele reparatiekosten betaalt. Let op: je kan enkel met pin of creditcard betalen, met cash betalen is niet mogelijk. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Rent a Bike Amsterdam