Geen nieuwe meldingen

Molenstraat 43, Naaldwijk

2 uur lang onbeperkt spareribs eten incl. frites, saus en salade bij restaurant Arabesk in Naaldwijk vanaf 2 personen

Resterende tijd beperkt!
Tot 34% korting.
Kies optie

In een Notendop

Dit noemen ze nou een geldig excuus om een de carnivoor in jezelf helemaal te laten gaan.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
R
Roland
4 beoordelingen4 beoordelingen
oktober 10, 2020
Prima service en vriendelijke bediening.
J
J.H.TOP REVIEWER
22 beoordelingen11 beoordelingen
juli 25, 2020
overheerlijke spareribbs gegeten en met een glimlach geseveerd. wij hebben genoten.
S
Sousou
6 beoordelingen3 beoordelingen
juli 24, 2020
Waren erg beleefd en gastvrij. Gezellige mensen.
K
Kerren
2 beoordelingen2 beoordelingen
juli 24, 2020
het is heel lekker goede service hier!
L
Leon
15 beoordelingen3 beoordelingen
juli 11, 2020
Vriendelijke service en goede kwaliteit spareribs! Aanrader
P
P.M.TOP REVIEWERHELPFUL REVIEWER
53 beoordelingen41 beoordelingen
augustus 20, 2020
Gegeten bij Arabesk kort voordat er in NL sprake was van de pandemie waar we niet mee geconfronteerd willen worden. Dus gelukkig nog open voor gasten. Opnieuw heerlijke malse en gekruide spareribs. Niet lang wachten tussen de volgende gangen. We kunnen niet wachten totdat de restaurants weer open mogen en dan snel weer naar Arabesk. W&P Leidschendam
D
DheerajTOP REVIEWER
47 beoordelingen32 beoordelingen
november 11, 2019
Prima service hele aardige mensen en goed gegeten.
P
P.M.TOP REVIEWERHELPFUL REVIEWER
53 beoordelingen41 beoordelingen
september 28, 2019
Spareribs heerlijk zacht, zowel de zoete als de pittige aanraders. Drankjes heel betaalbaar. We komen graag terug. W&P L'dam
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

  • 2 uur lang onbeperkt spareribs eten
  • Incl. frites, saus en salade
  • Voor 2-6 personen
  • Gezellig, Arabisch restaurant in hartje Naaldwijk

Wat je moet weten

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag en woensdag t/m zondag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: inclusief friet en saus. Exclusief drankjes. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Restaurant Arabesk

De Molenstraat in hartje Naaldwijk: het toneel van Arabesk Restaurant & Grill Room. In Midden-Oosterse sferen - te zien aan het kleed op het plafond, de zilveren schalen en lampen aan de muur - eet je gerechten uit diezelfde regio die bekend staan om hun kruiden en specerijen. Op de kaart vind je veel vlees- en grillspecialiteiten zoals shoarma, biefstuk, kebab, koteletten, en spareribs. Liever een snelle hap? Dan bestel je een kapsalon, broodje falafel, hamburger of een van de andere smaakmakers.