In een Notendop
Kies voor een spannende combinatie tussen vis & vlees of ga voor een hele kreeft voor jezelf.
Beoordelingen van klanten
Over deze deal
Net als bevers en je vingers na het spelen met secondelijm blijven kreeften voor altijd bij elkaar, tenminste volgens Phoebe uit Friends. Nodig jouw lobster uit bij het vriendelijke Restaurant Atlantique.
Kies uit 5 opties
- € 34,99 voor een hele kreeft p.p. of een Surf & Turf voor 2 personen (waarde € 73)
- € 52,99 voor een hele kreeft p.p. of een Surf & Turf voor 3 personen (waarde € 109,50)
- € 69,99 voor een hele kreeft p.p. of een Surf & Turf voor 4 personen (waarde € 146)
- € 104,99 voor een hele kreeft p.p. of een Surf & Turf voor 6 personen (waarde € 219)
- € 139,99 voor een hele kreeft p.p. of een Surf & Turf voor 8 personen (waarde € 292)
Je mag aanschuiven voor een lunch of diner en je hebt de keuze tussen een Surf & Turf en een hele kreeft. De Surf & Turf bestaat uit een halve kreeft en een kalfsoester (circa 150 gram), vergezeld met gemengde seizoensgroenten. Laatstgenoemde side dishe is ook aanwezig bij de andere optie, waar de hele kreeft (circa 450 gram) de held van de dag is.
Wat je moet weten
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl. Reserveren voor meer dan 2 personen is enkel mogelijk als deze personen een huishouden vormen.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: exclusief drankjes. Niet geldig i.c.m. andere acties. Het is niet mogelijk om een tafel op het terras te reserveren. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.
Over Restaurant Atlantique
Omringd door de groene zoom van 't Gooi staan de chefs van Restaurant Atlantique zorgvuldig en liefdevol in hun potten en pannen te roeren. Ze bereiden er met passie en kunde hun verse vis en schaal- en schelpdieren, en ook voor een mals stukje vlees draaien ze hun ervaren hand zeker niet om. De biologische en Fair Trade-vis wordt elke dag vers geleverd in de keuken en wordt vervolgens, net als het vlees, op ambachtelijke wijze bereid. De wijnen en bieren op de drankkaart zijn nauwgezet geselecteerd zodat ze de gerechten op het menu zwierig vergezellen. In de zomermaanden staat het terras klaar in een van de gezelligste straten van Bussum.