In een Notendop
11 punten Gault Millau Keuze uit vlees, vis of vegetarisch Groot terras aan het water Wijds uitzicht richting Amsterdam, Urk, Hoorn, Enkhuizen Eerste etage geschikt voor vergaderingen, feesten, huwelijken, workshops, etc. De Deal Viergangenmenu van de chef voor 2 of 4 personen
Over deze deal
Een mooi uitzicht geeft, in tegenstelling tot paalzitten en in een grote banaan van een waterval afvaren, een gevoel van ontspanning en bezinning. Betreed de loopplank, los het anker, hijs de zeilen en ontspan. Kom genieten van een culinair viergangenmenu van de chef voor 2 of 4 personen bij restaurant Bataviahaven vanaf € 39. Kies uit € 39 voor een viergangenmenu van de chef voor 2 personen waarde € 85 € 76 voor een viergangenmenu van de chef voor 4 personen waarde € 170 Het is even lastig te behapstukken maar het is niet te zeggen wat je precies krijgt met dit menu want dat is nou juist het idee. Het zijn in ieder geval vier gangen van culinaire orde maar verder is het een verrassing en zal je de gok moeten wagen het aan het moment over te laten. Met hoofdgerechten op de kaart als zeebaars, kreeft en ossenhaas is er echter alleen kans op winst. Het bijzondere gebouw waarin Restaurant Bataviahaven is gevestigd, is opgebouwd uit 7 houten spanten. De vorm roept associaties op met de opbouw van een VOC schip. Zo is een rijk Nederlands verleden fraai geïntegreerd met hedendaagse eisen aan bouwstijl en voorzieningen. Het gebruik van hout en warme kleuren in het interieur, gecombineerd met het adembenemende uitzicht, geeft het geheel een unieke en uitnodigende sfeer. Wat anderen schreven… Restaurant Bataviahaven mag trots zijn Eeuwige roem door een plekje dit jaar in de GaultMillau gids en daarnaast scoort ze een 8.3 voor het eten op IENS Een jong restaurant aan de Bataviahaven. Wij hebben er heerlijk gegeten en het is terecht een aanbeveling. Sam Michels, EET.nu Gister heerlijk gegeten. We hadden het try out menu met bijpassende wijnen. De bediening was prima en het uitzicht prachtig. Goede prijs/kwaliteit, we komen er zeker nog eens terug. Annique, IENS.nl