Geen nieuwe meldingen

2e Dorpsstraat 40, Zeist

High wine of high beer bij Restaurant Bij Lex in Zeist (vanaf 2 personen)

Kies optie

In een Notendop

Geniet van drie wijntjes of biertjes per persoon en smikkel ondertussen van bijpassende fingerfood.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor een high wine of high beer voor 2 pers.
  • € 29,99 voor een high wine of high beer voor 3 pers.
  • € 39,99 voor een high wine of high beer voor 4 pers.

Ben je een fervent wijnliefhebber of toch meer van een goudgeel biertje? Tijdens deze high wine of high beer bij Restaurant Bij Lex in Zeist proef je verschillende streekproducten, in zowel de drankjes als de fijne fingerfood die je erbij krijgt. Dubbel geluk dus.

High wine

Voor je high wine bij restaurant Bij Lex in Zeist krijg je per persoon drie glazen wijn van Grape District geserveerd: wit, rosé en rood. Maar drink je liever enkel wit bijvoorbeeld, dan is dit ook mogelijk. Alle wijnen van Bij Lex worden gemaakt in samenwerking met lokale boeren, waardoor je kan rekenen op exclusieve smaken. Tussendoor genieten jullie van hartige fingerfood.

High beer

Kies 3 bieren uit het speciaal geselecteerde assortiment van restaurant Bij Lex in Zeist, dat varieert van Jupiler tot streekbieren. Per biertje krijg je een hartig portie fingerfood geserveerd.

Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zondag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 2 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 2 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties. De high wine en high beer bestaan beide uit 3 drankjes met bijpassende fingerfood. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Restaurant Bij Lex

Bij Lex kom je thuis in een huiselijke sfeer om te relaxen met een hapje eten of kopje koffie. Het restaurant in Zeist is knus ingericht met stoffen stoelen waar je je lekker in kan nestelen om te genieten van je versnapering. Je kan je er Bij Lex van verzekeren dat alles wat je eet huisgemaakt is, van het uitgebreide avondmaal tot de verse brownie bij je kop koffie. Ook serveert het restaurant - bij het eten, de borrel of een uitgebreide proeverij - wijnen en bieren uit de streek, voor een authentieke beleving om over naar huis te schrijven. Zeker als je er een bezoek aan Slot Zeist of het theater of de bioscoop aan plakt, allemaal op loopafstand.

Restaurant Bij Lex

Brouwerij, wijnmakerij of distilleerderij