Geen nieuwe meldingen
Takeout Takeout Icon for Deal Badging Afhalen

Raadhuisstraat 9, Heemstede

Spareribs om af te halen voor 1 tot 4 personen bij restaurant Popsuiker in het centrum van Heemstede

Kies optie
Deze onderneming is geopend en onderneemt stappen om je gezondheid te beschermen door alle toepasselijke wet- en regelgeving over COVID-19-veiligheid te volgen.

In een Notendop

Maak van je avondeten een feestje en geniet van deze portie malse spareribs voor jou alleen, avondje met vrienden op de bank of het gezin.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
S
SharplyTOP REVIEWER
78 beoordelingen44 beoordelingen
oktober 23, 2020
Lekker, reservering ging vlot en medewerker was vriendelijk.
H
Hanane
3 beoordelingen2 beoordelingen
oktober 13, 2020
Lieve gastvrouw, heerlijk pannekoeken en drinken. Kom zeker terug!
B
BertinaTOP REVIEWER
9 beoordelingen5 beoordelingen
oktober 11, 2020
Prima service . Lekker ongedwongen en echt gastvrij
P
P.A.TOP REVIEWER
6 beoordelingen7 beoordelingen
oktober 3, 2020
Goed
F
frank
2 beoordelingen1 beoordelingen
september 27, 2020
Vriendelijke bediening. En ons verzoek werd zonder probleem ingewilligd.
M
Miranka
1 beoordelingen1 beoordelingen
september 25, 2020
Aardige, nette bedie
J
JannaTOP REVIEWER
17 beoordelingen10 beoordelingen
september 17, 2020
Pr
W
WilTOP REVIEWER
14 beoordelingen14 beoordelingen
september 8, 2020
Eten was prima en leuke bediening
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

  • Smul van 550-600 gram spareribs met een bakje classic of naturel saus
  • Het menu wordt aangevuld met friet, salade en een drankje naar keuze
  • Vingers aflikken is toegestaan
  • Familierestaurant “Popsuiker” is 15 jaar geleden begonnen met de verkoop van poffertjes
  • Goed bereikbaar en gelegen in het centrum van Heemstede
  • Alleen nog even afhalen
  • Toetjes-idee: probeer ook één van de ambachtelijke pannenkoeken of poffertjes

Wat je moet weten

Geldig 3 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zondag (m.u.v. feestdagen). Reserveren is verplicht minimaal 2 uur van tevoren telefonisch op 0612 129 034 of 0630 373 535, o.v.v. Groupon. Annuleer minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Restaurant Popsuiker

De wens van de creatieve geesten achter Popsuiker was altijd al om een eigen restaurant te beginnen. Al in 2010 zijn ze begonnen met timmeren aan de weg: het begon met de verkoop van poffertjes, onder meer op feesten en braderieën, en de verhuur van karaokesets. Niet veel later hebben ze het pand aan de Raadhuisstraat in Heemstede op de kop weten te tikken. Een flinke renovatie later was daar Restaurant Popsuiker. Uiteraard kan je hier de vertrouwde ambachtelijke poffertjes bestellen, net als pannenkoeken, saté, schnitzels en andere degelijke gerechten. Popsuiker doet ook aan partyverhuur, waarvoor je een kijkje kan nemen op de website.