Geen nieuwe meldingen

Brasserie Schimmelpenninck Huys

Hartje Groningen: High Tea "Deluxe" incl. glas prosecco en jus bij Brasserie SPH (vanaf 2 personen)

Resterende tijd beperkt!
Tot 48% korting.
Kies optie
NieuwReserveer nu een tafel of later

In een Notendop

Proost met een glas prosecco, proef een soepje en probeer zoveel als je op kan, ondertussen genietend van diverse bites.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Beschikbaarheid Reserveren

Of je thee nou in een kopje, beker, mok, kan of pot giet: het smaakt toch het lekkerste in je mond. Schenk jezelf een gelukzalige middag met een High Tea bij Brasserie SPH.

Kies uit 4 opties

  • € 29,99 voor een High Tea Deluxe voor 2 personen (waarde € 58)
  • € 44,99 voor een High Tea Deluxe voor 3 personen (waarde € 87)
  • € 59,99 voor een High Tea Deluxe voor 4 personen (waarde € 116)
  • € 89,99 voor een High Tea Deluxe voor 6 personen (waarde € 174)

Tussen 12.30 en 16.00 uur begin je met maximaal 12 gezelligheidsmensen je high tea. Je krijgt sowieso 1 glas prosecco per persoon als welkomstdrankje, een glas jus, een kom soep en onbeperkt thee. Daarna geniet je bijvoorbeeld van macarons, scones, fruit en sandwiches geserveerd op een etagère. Doordat er uitsluitend gebruik wordt gemaakt van huisgemaakte producten wisselt de samenstelling van de High Tea regelmatig. De High Tea is niet mogelijk voor veganisten, mensen met een lactose-intolerantie of in een suikervrij dieet.

Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week tussen 12.30 en 16.00 uur (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 48 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: maximaal 2 groupons per reservering. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Brasserie SPH

Het restaurant van dit hotel, Brasserie SPH, gelegen in het rustieke hart van de historische studentenstad Groningen, heeft een brasserie waar je aan het aangename adres bent voor een lunch, huisgemaakt gebak, High Tea, borrel, diner of een Bourgondisch ontbijtbuffet met live-cooking. Chef-kok Jasper Mol verzamelt alleen verse ingrediënten om die tot klassiek-Franse gerechten om te toveren, en uiteraard horen hier ook bijpassende wijnen bij. In de zomer eet je hier aan het authentieke terras onder een groen bladerdak, en het hele jaar door neem je plaats in een van de historische zalen met hoge plafonds en kroonluchters die zeer sfeerverhogend werken in dit nostalgische stadskasteeltje.

Brasserie Schimmelpenninck Huys

Restaurant, Brits, Café, Café of traktatie, Koffie & High Tea
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.