Geen nieuwe meldingen

Oudezijds Voorburgwal 197, AMSTERDAM

Viergangendiner van Andrès Delpeut voor 2-6 personen bij Michelinster-restaurant Bridges in Amsterdam

Kies optie

In een Notendop

Bridges-chef Andrès Delpeut selecteert 3 hartige gerechten van zijn menu en sluit af met een bijzonder dessert.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Lekker eten bouwt bruggen tussen mensen, want het brengt mensen van verschillende slag aan tafel, het laat families tijd met elkaar doorbrengen en vormt een smakelijke gelegenheid voor koppels om het ja-woord te geven. Verbroeder tijdens een 4-gangendiner van de chef bij Restaurant Bridges.

Kies uit 4 opties

  • € 89,99 voor een viergangendiner van de chef voor 2 personen
  • € 134,99 voor een viergangendiner van de chef voor 3 personen
  • € 179,99 voor een viergangendiner van de chef voor 4 personen
  • € 269,99 voor een viergangendiner van de chef voor 6 personen

Bij Bridges geniet je van uiteenlopende smaaksensaties, waarin vis de boventoon voert. Chef Andrès Delpeut weet de smaken van verse vis op een bijzondere manier te vangen, waardoor de gerechten in dit restaurant keer op keer hun verdiende Michelinster eer aan doen. Deze vis wordt bereid aan de hand van klassieke receptuur met internationale invloeden. De chef selecteert 3 hartige gangen van zijn menu voor je en sluit af met een bijzonder dessert.

Wat je moet weten

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m woensdag. Aanvangstijd tussen 18.30 en 19.00 uur.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Let op: Groupon-promotiecodes kunnen niet gebruikt worden voor deze deal.
Reserveren: minimaal 6 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl. Je groupon is alleen geldig bij reserveringen via de Groupon Bookingtool, bij reserveringen via een andere weg wordt je groupon niet geaccepteerd.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief drankjes. Geldig voor maximaal 6 personen per reservering. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Bridges Dining

Het verfijnde menu van Bridges staat vooral in het teken van vis. Chef Andrès Delpeut combineert klassieke gerechten met internationale invloeden, wat resulteert in onalledaagse creaties. Delpeut schenkt gepassioneerd aandacht aan elk detail, en zijn toegewijde perfectionisme is ook bij kenners niet onopgemerkt gebleven: het restaurant werd bekroond met een Michelinster en 15 GaultMillau-punten. Daarnaast is Bridges terug te vinden op plek 30 in de top-100 van restaurantgids "Lekker 2018".

Alle zintuigen worden geprikkeld in dit hoogstaande restaurant in de binnenstad van Amsterdam. Niet alleen door het eten, maar ook door de sfeervolle ambiance en de zorgvuldige service. Het restaurant bevindt zich in hotel Sofitel Legend The Grand Amsterdam. Bij mooi weer is ook de binnentuin een fijne plek om neer te strijken voor een lunch of diner. Gelegen aan een van de oudste grachten van onze hoofdstad, is dit een plek waar elke Amsterdammer zich thuis kan voelen. Of het nu voor een fijn ontbijtje is, een originele wijn-spijs-combinatie of een verrassende cocktail.