Van der Valk Hotel Amsterdam - Amstel Restaurant Buffet 't IJ

Van der Valk Hotel Amsterdam - Amstel Restaurant Buffet 't IJ

Kies optie

In een Notendop


Ga rond en rond langs het buffet en laat je favoriete ingrediënten en gerechten à la minute bereiden door koks en geniet van drankjes.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Beschikbaarheid Reserveren

Net als ballet is een buffet een samenkomst van de crème de la crème, kan het je tot tranen roeren en worden er flink wat rondjes gemaakt. Dans lichtvoetig langs het buffet bij Van der Valk Hotel Amsterdam - Amstel Restaurant Buffet ‘t IJ.

Kies uit 5 opties

  • € 29,99 voor een Live Cooking-buffet incl. drankjes voor 1 persoon
  • € 59,99 voor een Live Cooking-buffet incl. drankjes voor 2 personen
  • € 119,99 voor een Live Cooking-buffet incl. drankjes voor 4 personen
  • € 179,99 voor een Live Cooking-buffet incl. drankjes voor 6 personen
  • € 239,99 voor een Live Cooking-buffet incl. drankjes voor 8 personen

In deze eerste Amsterdamse vestiging in de historie van Van der Valk staat een riant buffet tot je beschikking. Zo is er een enorme pizzaoven waarin je je eigen pizza’s kan laten maken, weten de koks de grill, wok en plaat zo te bespelen dat je gekozen ingrediënten er zorgvuldig gegaard tot hun recht komen en geniet je van een dessertbuffet vol vers fruit, schepijs en een chocoladefontein. Ondertussen klinken de glazen die kunnen worden volgeschonken met water, frisdrank, koffie, thee, huiswijn en tapbier.

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 23 maart 2019 op zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Van der Valk Hotel Amsterdam - Amstel Restaurant Buffet 't IJ


De welbekende familie Van der Valk en hun keten gaan al een tijdje mee. Wat begon in 1862 met een café in Voorschoten kreeg een vervolg met ruim 100 hotels in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en de Nederlandse Antillen. De vierde generatie van de familie staat inmiddels aan het roer van deze keten en begin 2018 openden ze voor de allereerste keer in de historie van Van der Valk een vestiging in Amsterdam.

De 63 meter hoge toren in de hoofdstad die hotel en restaurant en wellness en andere faciliteiten herbergt staat trots overeind bij Overamstel, op een centrale plek 'tussen' de RAI, Arena en Schiphol in, en ook uitstekend bereikbaar vanaf het water. In het hotel vind je 206 hotelkamers, een moderne bar met terras aan het water, multifunctionele congres- en vergaderruimtes en een luxe wellness-centre op de 3e etage met bijbehorende fitnessruimte en zwembad. Het hotel heeft een gezellige, familiaire en 'toekan'kelijke uitstraling waarbij luxe en comfort de boventoon voeren.

Zoals gebruikelijk kan je Van der Valk uitstekend bezoeken voor een culinaire ervaring. Zo ook in trendy Restaurant Buffet 't IJ waar goed eten voor een vaste prijs te krijgen is, en dan ook nog eens onbeperkt. Het ontbijt bestaat uit ontbijtklassiekers naast ander lekkers waar je de dag goed mee begint, van smoothies en verse jus tot pannenkoeken en warme croissants. In de avond word je welkom geheten om uitgebreid te genieten van het uitgebreide dinerbuffet. Schep op van wisselende voor-, hoofd- en nagerechten of laat de chefs à la minute je favorieten bereiden op de grill, wok en plaat en in de enorme pizzaoven. Zoetekauwen gaan los op het dessertbuffet waar een chocoladefontein niet mag ontbreken.

Van der Valk Hotel Amsterdam - Amstel Restaurant Buffet 't IJ

Restaurant, Avondje uit, Tickets & Evenementen, Expositie, Uit eten
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.