Categorieën
Geen nieuwe meldingen
sluit
Gebruik code MYSTERY en krijg tot 30% korting op Lokaal. Eindigt vannacht.

Amstelveenseweg 128, Amsterdam

Sushiplateau incl. glas champagne voor 2 of 4 pers. bij Restaurant CHI in Amsterdam-Zuid

Kies optie

In een Notendop

Geniet per 2 personen van 26 stuks uramaki en sashimi met verschillende Chinese sauzen en maak het af met een glas speciale lyCHI champagne.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Het bekende liefdesadvies dat elke moeder aan een dochter meegeeft, is precies dat wat een sushichef met kennis van zaken zegt over zijn binnenstebuiten gevouwen Uramaki-sushirollen: “het gaat om het innerlijk”. Haal het hart op tijdens een zielverheffende avond met een sushiplateau en glas champagne bij Restaurant CHI.

Kies uit twee opties

  • € 24,99 voor een sushiplateau van 26 stuks incl. glas LyCHI champagne voor 2 pers. (waarde € 59,50)
  • € 47,99 voor een sushiplateau van 52 stuks incl. glas LyCHI champagne voor 4 pers. (waarde € 119)

Bij Restaurant CHI neem je plaats je in een moderne romantische omgeving met gekleurde bloemen en vele schilderijen van China. Een fijne plek dus om op een intieme wijze met een partner of klein gezelschap aan te schuiven voor een plateau met bijzondere kleine gerechtjes. Op het menu staan 26 stuks sushi en sashimi, geen standaard rolletjes, maar met een moderne twist in combinatie met klassieke Chinese sausjes. Het volledige plateau bestaat uit de volgende onderdelen:

Uramaki:

  • 4x Amsterdam roll - combinatie van zalm en avocado
  • 8x garnalen roll met verschillende Chinese sauzen
  • 8x kip roll met verschillende Chinese sauzen

Sashimi:

  • 3x zalm
  • 3x verrassing

De 52-delige optie voor 4 personen bestaat uit bovenstaande, maar dan van alle onderdelen twee keer zoveel. Voor beide opties geldt dat er voor elke aanwezige persoon één glas LiCHI champagne klaar staat om tijdens het diner van te genieten.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 4 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief drankjes m.u.v. 1 glas LyCHI champagne p.p. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Restaurant CHI

Restaurant CHI is een charmante zaak aan de Amstelveenseweg in het zuiden van Amsterdam, waar je terecht kan voor sushi met een twist en Chinese gerechten. Het restaurant met een modern, warm, donker houten interieur is versierd met typische Chinese versieringen en bloemen en wordt uitgebaat door Chi Wai en Chi Kien, wier namen letterlijk vertaald “aardige jongen” en "gezonde jongen” betekenen. Met andere woorden, bij Restaurant CHI ben je in goede handen.

Facebook Instagram