Geen nieuwe meldingen

Restaurant Colosseo Pizzeria

Italiaans driegangen keuzediner voor 2-6 personen bij Restaurant Colosseo Pizzeria nabij Amsterdam RAI

Resterende tijd beperkt!
Tot 54% korting.
Kies optie
NieuwReserveer nu een tafel of later

In een Notendop

Verwen jezelf en anderen met een uitgebreid diner bestaande uit antipasto, piatto principale en een dessert van Italiaanse origine.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Beschikbaarheid Reserveren

In de eerste eeuw na Christus werd in Rome het amfi-theater gebouwd om al het beste van Italië te tonen aan de wereld, zoals paardenraces, gladiatorengevechten en niet te vergeten: de presentatie van de eerste e-kookboek van ‘di mamma’. Maak kennis met een traditioneel Italiaans driegangen keuzediner bij Restaurant Colosseo Pizzeria.

Kies uit 4 opties

  • € 29,99 voor een Italiaans driegangen keuzediner voor 2 personen (waarde € 65,60)
  • € 44,99 voor een Italiaans driegangen keuzediner voor 3 personen (waarde € 98,40)
  • € 59,99 voor een Italiaans driegangen keuzediner voor 4 personen (waarde € 131,20)
  • € 89,99 voor een Italiaans driegangen keuzediner voor 6 personen (waarde € 196,80)

Niet één, niet twee, maar drie gangen worden om beurten met de grootste voorzichtigheid onder je neus geschoven. Geen willekeurig gerecht, want dan zou het geen keuzediner zijn. Gewoon exact de gerechten waar jij zo naar hunkert als je vol enthousiasme de kaart open hebt geslagen. Voor je voorgerecht kies je uit vrijwel alle antipasti. Het hoofdgerecht bestaat uit een vleesgerecht geserveerd met salade en friet, of een zalmmoot met voorgenoemde bijgerechten. Afsluiten doe je uiteraard op traditionele wijze met je favoriete ‘dolci’ van de kaart.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf 29 april 2018 op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 2 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 2 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: exclusief drankjes. De carpaccio en ossenhaas-gerechten zijn uitgesloten van de deal. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Restaurant Colosseo Pizzeria

Restaurant Colosseo Pizzeria in Amsterdam-Zuid is al bijna 30 jaar een begrip. Onder leiding van Mo El Araby floreert deze Italiaan dankzij zijn uitgebreide menukaart, gastvrijheid, warme interieur en terras voor de zwoele zomeravonden. Het zal niet als verrassing komen dat er tal van pizza's en pasta's worden geserveerd, maar ook voor vlees- en visgerechten draaien de chefs hun hand niet om. Door de bedrijvige locatie bij de RAI is het restaurant eenvoudig te bereiken per trein, tram, auto en fiets. En bovendien ideaal als smakelijke afsluiter van een dag-evenement in het congresgebouw of als startsein van een gezellige avond bowlen of stappen in Zuid.

Restaurant Colosseo Pizzeria

Restaurant, Italiaans restaurant
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.