Geen nieuwe meldingen

Dalstraat 2, Ubachsberg

Gastronomisch 5-gangendiner bij Michelinster-restaurant De Leuf in het Limburgse Heuvelland (vanaf 2 personen)

Beperkte tijd beschikbaar!
Kies optie

In een Notendop

Vijf hoogstaande gangen in een wisselend menu, waarin je aan gerechten kan denken zoals langoustine, hert en chocolade boomschors.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

Met een ster uit eten kan als je een beroemde acteur aan de haak hebt geslagen, als je op de bodem van de zee woont of als je gewoon een ongewoon avondje spendeert in een bekroond restaurant. Dineer hemels bij Michelinster-restaurant De Leuf.

Kies uit 4 opties

  • € 119,99 voor een gastronomisch vijfgangenmenu voor 2 personen
  • € 239,99 voor een gastronomisch vijfgangenmenu voor 4 personen
  • € 359,99 voor een gastronomisch vijfgangenmenu voor 6 personen
  • € 479,99 voor een gastronomisch vijfgangenmenu voor 8 personen

Wie wil er nou niet hemels dineren? Met deze deal van restaurant De Leuf in het Limburgse Heuvelland zweef je niet langer tussen hemel en aarde. Daar geniet je voor de volle 100% van een bijzonder (g)astronomisch vijfgangendiner dat volledig uit het creatieve koksbrein komt.

  • Vijfgangendiner van de chef
  • Gastronomisch menu
  • Restaurant bekroond met een Michelin-ster

Vanaf 18.00 uur kan je aanschuiven voor een avondje smaakpapil-verwennerij. Wat je precies krijgt geserveerd hoor je op de avond zelf, aangezien de chef dit met behulp van zijn creativiteit op dat moment uit zijn vingers gaat toveren. Het menu wisselt om de zoveel tijd omdat er wordt gewerkt met seizoensproducten, en om de spanning ‘in de kaart’ te houden. Om alvast een beetje een idee te krijgen van wat er zoal geserveerd wordt, bekijk je de menu’s op de website.

Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m vrijdag vanaf 18.00 uur. Houd rekening met beperkte beschikbaarheid op vrijdag. Niet geldig op feestdagen en tijdens de zomervakantie (23 juli t/m 11 augustus 2019).
Aankoop: maximaal 3 groupons per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 045 575 0226, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Restaurant De Leuf

De Leuf is gevestigd in een verbouwde hoeve in Ubachsberg - grofweg halverwege tussen Heerlen en Gulpen - die volop klasse uitstraalt, maar niets van zijn oorspronkelijke charme heeft verloren. De witte brigade is nog vrij jong maar weet te overtuigen dankzij creativiteit, fijne smaken en frisse productcombinaties. En deze combinatie is uitbundig 'bezongen': Michelin bekroonde Restaurant De Leuf met één ster, de Lekker 2019-gids vermeldt De Leuf op plaats 20 en Gault&Millau kent 17 punten toe aan de sfeervolle uitspanning.

Voormalig chef-kok Paul van den Bunt was in 2013 al eens Gault&Millau's Chef van het Jaar. Zijn, en gastvrouw/eigenaresse Sandra's, zoon Robin zet tegenwoordig de lijnen uit in de befaamde Leuf-keuken. En dochter Michelle van de Bunt is werkzaam in de service. Neem zelf de proef op de som in het Zuid-Limburgse heuvelland waar je je onderdompelt in de warme ambiance en ongedwongen sfeer met culinaire hoogstandjes waar overnachten ook een optie is.

Restaurant De Leuf

Restaurant