Restaurant De Zwaan

Markt 7, Etten-Leur

Gastronomisch zesgangendiner voor 2, 4 of 6 personen bij Michelinster-restaurant De Zwaan

Kies optie

In een Notendop

Ervaar topgastronomie met een uitgebreid culinair diner in in het gezelschap van Oude Meesters aan de muur en nieuwe meesters in de keuken.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Gastronomisch dineren is de inwendige variant van schilderkunst ervaren: bij allebei die gebeurtenissen voed je je met creativiteit en ambachtschap die ontspruiten uit een onderbuikgevoel. Beleef kunst met de c van culinair bij Michelinster-restaurant De Zwaan in Etten-Leur.

Kies uit de volgende opties


  • € 89,99 voor een gastronomisch 6-gangendiner voor 2 personen
  • € 174,99 voor een gastronomisch 6-gangendiner voor 4 personen
  • € 259,99 voor een gastronomisch 6-gangendiner voor 6 personen

De Zwaan stopt de ‘gast’ in gastronomie. De zintuiglijke beleving van de bezoeker staat centraal: op tafel en in de directe omgeving. Want de kunstcollectie die getoond wordt in het 17e-eeuwse trapgevelpand in het oude stadshart van Etten-Leur ondersteunt het scheppingsvermogen van de witte brigade, de ontwapenende warmte van de zwarte brigade en kunstzinnige vondsten uit de wijnkelder.

De Zwaan heeft al twintig jaar op rij een Michelinster, en heeft die nooit hoeven afstaan, en kreeg 16 punten van Gault-Millau. De inspiratie van chef-kok Carlo Chantrel betaalt zich uit in artisticiteit op je bord. Zijn werkmateriaal bestaat uit regionale en biologische seizoensingrediënten als Ettense asperges, oesters, kreeft en zeebaars uit de Oosterschelde, Boerenmeisjes uit Roosendaal en Chocolade uit Zundert. Inspiratie haalt hij uit de klassieke gastronomische keuken, een moderne toets doet de rest. Gasten putten tegelijkertijd inspiratie uit de indrukwekkende schilderijencollectie die de grootvader van gastheer Roland Peijnenburg hem naliet - een gezelschap Oude Meesters, waaronder Impressionisten als Isaac Israëls, Jan Sluijters, Jacob Maris en Suze Robertson en hedendaagse kunstenaars als Jan Sierhuis, Cole Morgan, Alphons Freijmuth en Nancy Lee - waar menig museumcurator met afgunst naar kijkt. En De Zwaan heeft sinds enige tijd ook Het Lelijke Eendje onder haar vleugels, een bistro die al werd onderscheiden met een Bib Gourmand.

Restaurant De Zwaan


Bij Restaurant De Zwaan vind je als fijnproever een hedendaagse kookstijl terug in een elegante en intieme ruimte met een kunstcollectie van Haagsche School-impressionisten en hedendaagse kunst. Ook de geroemde wijnkelder met ruim 20.000 flessen uit Frankrijk en De Nieuwe Wereld is een belevenis om te ontdekken. De aparte salons maken het restaurant niet alleen geschikt voor een intiem diner, maar ook voor feesten met grotere gezelschappen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 4 maart 2015 op dinsdag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen). Verlengd t/m 30 april 2015.
Aankoop: maximaal 5 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via www.bookyourgroupon.com.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Het is mogelijk dat er nieuwe data vrijkomen, check hiervoor regelmatig de bookingstool. Exclusief drankjes. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Restaurant De Zwaan