Geen nieuwe meldingen

Restaurant Evoluon

Eindhoven: hoofdgerecht à la carte bij het Restaurant Evoluon

Tot 51% korting.
Kies optie

In een Notendop

De chef werkt met seizoensproducten en heeft dus een wisselend menu met bijvoorbeeld een burger, bavette, verse vis en seizoensgroenten.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Op 17 augustus 1684 was er sprake van een marsmannetjes-invasie in Nederland en heden ten dage is de enige gecrashte ufo te aanschouwen in Eindhoven. Omgedoopt tot Restaurant Evoluon geniet je hier van een buitenaards smakelijk diner.

Kies uit 5 opties

  • € 19,99 voor een hoofdgerecht à la carte voor 2 pers. (waarde € 41)
  • € 29,99 voor een hoofdgerecht à la carte voor 3 pers. (waarde € 61,50)
  • € 39,99 voor een hoofdgerecht à la carte voor 4 pers. (waarde € 82)
  • € 59,99 voor een hoofdgerecht à la carte voor 6 pers. (waarde € 123)
  • € 79,99 voor een hoofdgerecht à la carte voor 8 pers. (waarde € 164)

De architecten van dit iconische gebouw ontwierpen het ufo-vormige pand als antwoord op de technologische vooruitgang in Nederland. Het restaurant ziet er van de buitenkant dus al spectaculair uit en van binnen is het ook modern - in Scandinavische stijl - ingericht. Op het menu staan wisselende gerechten, want de chef werkt graag met seizoensproducten. Denk bijvoorbeeld aan een verse vis, maïskip met krieltjes seizoensgroenten en een vegetarisch gerecht met pastinaak.

Bekijk hier de hoofdgerechten die op de kaart staan.

Als je een dieetwens of allergieën hebt wordt hier rekening mee gehouden, geef dit aan bij de reservering.

Liever een 3-gangenmenu? Dat kan ook gewoon.

Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen). Let op: vanaf 1 januari 2019 kan je niet meer op zaterdag terecht.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: minimaal 2 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief drankjes. Eventuele allergieën of dieetwensen kan je doorgeven bij de reservering. De inhoud van het menu wisselt regelmatig, omdat er wordt gewerkt met dagverse en seizoensgebonden producten. Let op: deze groupon is alleen geldig bij reservering via reserveren.groupon.nl. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Restaurant Evoluon

In dit iconische pand aan de Noord Brabantlaan in Eindhoven is genoeg ruimte voor zakelijke events als beurzen, conferenties, bedrijfsfeesten, presentaties en netwerkevenementen. De moderne en luxe uitstraling wordt ook doorgevoerd in de inrichting en dit maakt de locatie bij uitstek geschikt voor zakelijke aangelegenheden. Ook in het - Scandinavisch ingerichte - restaurant van Evoluon zit je goed voor een uitgebreide lunch, smakelijk diner of fijne borrel. Deze worden verzorgd door Hutten Catering. Omringd door ramen en met uitzicht op het water begeef je je in een oase van rust. Met mooi weer neem je plaats op het buitenterras voor een kopje koffie of high wine aan de fontein.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.