Eindhoven: hoofdgerecht à la carte bij het Restaurant Evoluon

Resterende tijd beperkt!
Tot 51% korting.
Kies optie
Unable to add now. Please try again later
Unable to remove now. Please try again later

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.

Wat je krijgt


Beschikbaarheid Reserveren

Op 17 augustus 1684 was er sprake van een marsmannetjes-invasie in Nederland en heden ten dage is de enige gecrashte ufo te aanschouwen in Eindhoven. Omgedoopt tot Restaurant Evoluon geniet je hier van een buitenaards smakelijk diner.

Kies uit 5 opties

  • € 19,99 voor een hoofdgerecht à la carte voor 2 pers. (waarde € 41)
  • € 29,99 voor een hoofdgerecht à la carte voor 3 pers. (waarde € 61,50)
  • € 39,99 voor een hoofdgerecht à la carte voor 4 pers. (waarde € 82)
  • € 59,99 voor een hoofdgerecht à la carte voor 6 pers. (waarde € 123)
  • € 79,99 voor een hoofdgerecht à la carte voor 8 pers. (waarde € 164)

De architecten van dit iconische gebouw ontwierpen het ufo-vormige pand als antwoord op de technologische vooruitgang in Nederland. Het restaurant ziet er van de buitenkant dus al spectaculair uit en van binnen is het ook modern - in Scandinavische stijl - ingericht. Op het menu staan wisselende gerechten, want de chef werkt graag met seizoensproducten. Denk bijvoorbeeld aan een luxe burger, bavette, verse vis en een vegetarisch gerecht met seizoensgroenten.

Bekijk hier de hoofdgerechten die op de kaart staan.

Als je een dieetwens of allergieën hebt wordt hier rekening mee gehouden, geef dit aan bij de reservering.

Liever een 3-gangenmenu? Dat kan ook gewoon.

Tip: van 13 april t/m 11 juni 2017 vindt in Evoluon het event ‘EVO-LUMEN’ plaats; een expositie over de evolutie van licht in kunst en design. Entree is gratis, dus je kan je bezoek mooi combineren met je diner.

Voorwaarden


Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen en 14 juli t/m 19 augustus 2018).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: minimaal 2 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief drankjes. Eventuele allergieën of dieetwensen kan je doorgeven bij de reservering. De inhoud van het menu wisselt regelmatig, omdat er wordt gewerkt met dagverse en seizoensgebonden producten. Let op: deze groupon is alleen geldig bij reservering via reserveren.groupon.nl. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Restaurant Evoluon


In dit iconische pand aan de Noord Brabantlaan in Eindhoven is genoeg ruimte voor zakelijke events als beurzen, conferenties, bedrijfsfeesten, presentaties en netwerkevenementen. De moderne en luxe uitstraling wordt ook doorgevoerd in de inrichting en dit maakt de locatie bij uitstek geschikt voor zakelijke aangelegenheden. Ook in het - Scandinavisch ingerichte - restaurant van Evoluon zit je goed voor een uitgebreide lunch, smakelijk diner of fijne borrel. Deze worden verzorgd door Hutten Catering. Omringd door ramen en met uitzicht op het water begeef je je in een oase van rust. Met mooi weer neem je plaats op het buitenterras voor een kopje koffie of high wine aan de fontein.

Restaurant Evoluon

Restaurant
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.