Restaurant Fly Inn

Wandelroute incl. ontvangst met koffie/thee en gebak + luxe lunch vanaf 2 pers. bij Restaurant Fly Inn in Hilversum

Kies optie

In een Notendop


Na een wandelroute van 7,3 óf 11,9 km staat er een Bauernplatter met kaas, serranoham en brood klaar en kies je voor goulash of erwtensoep.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
This deal doesn't have any written reviews yet.

Wat je krijgt


Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor een wandelroute incl. ontvangst met koffie/thee en gebak + luxe lunch voor 2 pers. (waarde € 19,99)
  • € 37,99 voor een wandelroute incl. ontvangst met koffie/thee en gebak + luxe lunch voor 4 pers. (waarde € 37,99)
  • € 74,99 voor een wandelroute incl. ontvangst met koffie/thee en gebak + luxe lunch voor 6 pers. (waarde € 74,99)

Jullie worden hartelijk ontvangen met een kopje koffie of thee en krijgen daar ook een gebakje bij. Nadat jullie deze rustig opgegeten en -gedronken hebben, ontvangen jullie de wandelroute om de natuur in te gaan. Jullie krijgen een papieren kaart mee of volgen de route via de app. Er zijn twee wandelroutes om uit te kiezen, eentje van 7,3 km en eentje van 11,9 km. Zijn jullie met een gezelschap van 4 of meer personen en loopt de hond gezellig mee, dan krijgen jullie een pakketje hondensnacks mee.

Wanneer jullie de tocht langs de bospaden en groene natuur hebben volbracht, staat er bij terugkomst een welverdiende lunch te wachten. Om te beginnen komt er een Bauernplatter met kaas, serranoham en brood op tafel. Voor de tweede gang hebben jullie keuze uit een goed gevuld bord huisgemaakte goulash of erwtensoep.

Voorwaarden


Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op woensdag t/m zondag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 035 577 1710 o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 12 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Het welkomstdrankje is een normale koffie of thee, voor bijvoorbeeld een cappucino of muntthee betaal je een toeslag van € 1. Voor slagroom bij je gebak geldt ook een toeslag van € 1. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Restaurant Fly Inn


Restaurant Fly Inn ligt aan het vliegveld van Hilversum, dus het is niet uit te sluiten dat je tijdens het eten een vliegtuig of helikopter ziet landen of opstijgen. En tussen het uitzicht op deze vliegers kan je ook zomaar een parachute zien gaan. Het restaurant ligt in een groene omgeving dus een stevige lunch of welverdiend diner is prima te combineren met een middag wandelen in de natuur. Je trouwe viervoeter is ook welkom om water te drinken bij de hondenbar of zelfs met jullie mee te eten door een hapje van de speciale menukaart voor honden te kiezen. Restaurant Fly Inn is ook een geschikte plek voor een borrel of feest, een klein hapje, een uitbundige barbecue of een zoete verwenmiddag met een High Tea.

Restaurant Fly Inn

Restaurant, Frans restaurant
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.