Geen nieuwe meldingen

Restaurant Gandhi

Indiaas hoofdgerecht à la carte voor 2, 3 of 4 personen bij restaurant Gandhi in hartje Utrecht

Tot 53% korting.
Kies optie

In een Notendop

Neem plaats aan de Utrechtse gracht en geniet van een van de Indiase hoofdgerechten zoals tandoori chicken, kofta curry en lamb kashmiri.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Een bord Indiaas eten heeft veel weg van een regenboog: rond, kleurrijk en moeilijk om thuis na te maken. Laat het over aan de professionals van Ghandi.

Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor een hoofdgerecht à la carte voor 2 personen (waarde € 41,50)
  • € 29,99 voor een hoofdgerecht à la carte voor 3 personen (waarde € 62,25)
  • € 38,99 voor een hoofdgerecht à la carte voor 4 personen (waarde € 83)

Prikkel je zintuigen met een pittige curry of ga juist voor een zoete kashmiri. Waan je even in Bombay aan de gracht met een van de hoofdgerechten van restaurant Gandhi.

Je mag kiezen uit alle hoofdgerechten die op de kaart staan. Er wordt een variatie aan kip-, vega-, curry-, lams- en visgerechten geserveerd.

Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zondag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per reservering te gebruiken.
Reserveren: verplicht telefonisch op 030 2340 400, o.v.v. Groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief drankjes. Keuze uit alle hoofdgerechten. Reserveren voor het terras is niet mogelijk. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Restaurant Gandhi

De Oudegracht in Utrecht is een bijzondere plek in ons land. In tegenstelling tot de meeste andere grachten kan je hier namelijk, via vele trappetjes naar de terrasjes en bijbehorende restaurants die direct aan het water gevestigd zijn, afdalen. Zo ook naar Indiaas restaurant Gandhi. Midden in het centrum van de stad is het hier aangenaam toeven met een speciale locatie, vernoemd naar een speciaal persoon en waar de menukaart ook nog eens prijkt met specialiteiten uit India. In een intieme omgeving waar de grote witte muren versierd zijn met Hindoestaanse danseressen schuif je aan voor klassiekers als tandoori, korma en curry die voorzien kunnen zijn van vlees, vis en/of groenten en maak je de bestelling rond met enkele bijgerechten naar je voorkeur. Alle gerechten bij Restaurant Gandhi worden door de chefs vers bereid, dus dat alle ingrediënten - in letterlijke en figuurlijke zin - aanwezig zijn voor een genoeglijk avondje eten moge duidelijk zijn.

Restaurant Gandhi

Restaurant, Indiaas restaurant
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.