Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen
Afhalen

Restaurant Het Schielandshuis

Coolsingel 114, Rotterdam

Picknick- en wandelarrangement voor 2-3 pers. afhalen in de Secret Garden van Restaurant Het Schielandshuis in Rotterdam

Kies optie

In een Notendop

Je hebt keuze uit twee arrangementen, waarvan de luxe variant ook in de Secret Garden van het restaurant te nuttigen is.

Over deze deal

  • Picknick- en wandelarrangement naar keuze
  • Af te halen in de Secret Garden van het restaurant
  • Je hebt keuze uit twee arrangementen
  • Beide met een optie voor 2 en 3 personen
  • Hak uiterlijk 15 juli 2021 de knoop door

  • Beide arrangementen zijn inclusief gids met wandel- en fietsroutes door Rotterdam
  • Kies je voor het luxe arragement, dan heb je de mogelijkheid de picknick in de Secret Garden van het restaurant te nuttigen
  • De picknickpakketten worden mee gegeven in een papieren tas incl. afvalzakje
  • Liever alles vegetarisch? Dit kan je gewoon doorgeven bij de reservering


Basis arrangement Luxe arrangement
Traditioneel Deens Smørrebrød met vis Traditioneel Deens Smørrebrød met vis
Smørrebrød met vlees Smørrebrød met vlees
Smørrebrød met vegetarisch beleg Smørrebrød met vegetarisch beleg
Groene salade Soepje
Dessert-lollie Groene salade
Sapje Dessert-lollie
  Sapje
  Toegang tot de Secret Garden
  Fles Prosecco of wijn (rood of wit)

Deal-Voorwaarden

Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Niet geldig op feestdagen. Verplicht via Bookingtool reserveren op reserveren.groupon.nl. Vanaf het moment van aankoop geldig t/m 15 juli 2021 op vrijdag, zaterdag en zondag. In de Secret Garden af te halen tussen 11.00 en 17.00 uur. Liever alles vegetarisch? Geef dit dan bij de reservering door. Kies je voor het luxe arrangement, geef dan bij de reservering door of je rode wijn, witte wijn of Prosecco wil. Met het luxe arrangement mag je de picknick ook in de Secret Garden nuttigen. Niet geldig i.c.m. ander acties. Maximaal 3 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 10 groupon(s) te koop als cadeau. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Restaurant Het Schielandshuis

Restaurant Het Schielandshuis bevindt zich in een pand met een rijke geschiedenis en stamt uit de tijd dat de Coolsingel nog een gracht was en de skyline van Rotterdam werd bepaald door de Laurenskerk. Polderbestuurders van welgestelde komaf zorgden er in 1665 voor dat het water in de stad werd bedwongen en Het Schielandshuis de uitstraling van een stadpaleis kreeg. Tegenwoordig is dit pareltje in de binnenstad omringd door moderne hoogbouw, maar leeft de iconische historie voort in het restaurant. Gasten komen hier dan ook niet enkel om lekker te eten, maar ook voor de inspirerende omgeving. In de Secret Garden van Het Schielandshuis begeef je je in een oase van rust; en dat in het hart van de altijd levendige binnenstad.