Geen nieuwe meldingen

In Den Rustwat

Kralingen: gastronomische 3-gangenlunch van de chef bij In Den Rustwat in Rotterdam (vanaf 2 personen)

Tot 39% korting.
Kies optie

In een Notendop

In drie avontuurlijke gangen voert chef Marcel van Zomeren je mee op ontdekkingstocht door zijn eerlijke, creatieve en gastronomische keuken

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Net als je ontbijt en je diner is je lunch écht de belangrijkste maaltijd van de dag en moet je er uitgebreid de tijd voor nemen. Ga je gang - of drie - met een 3-gangenlunch bij In Den Rustwat.

Kies uit 4 opties

  • € 42,50 voor een gastronomische 3-gangenlunch voor 2 personen (waarde € 70)
  • € 63,50 voor een gastronomische 3-gangenlunch voor 3 personen (waarde € 105)
  • € 84,50 voor een gastronomische 3-gangenlunch voor 4 personen (waarde € 140)
  • € 126,50 voor een gastronomische 3-gangenlunch voor 6 personen (waarde € 210)

Uitgebreid lunchen met korting in Rotterdam, waar kan dat? In Kralingen, bij In Den Rustwat zit je gebakken met deze deal voor een culinaire lunch. In deze driegangenlunch laat chef Marcel van Zomeren je kennismaken met zijn gastronomische creativiteit. De lunch bestaat uit een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Allemaal samengesteld uit eerlijke producten en met veel zorg op spectaculaire wijze gepresenteerd.

Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m vrijdag. Starttijd tussen 12.00 en 14.00 uur. Let op: het restaurant is i.v.m. vakantie gesloten vanaf 21-07 t/m 12-08-2019, en op 13-08-2019 alleen open voor diner (dus niet voor lunch).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 2 uur van tevoren telefonisch op 010 413 4110, o.v.v. Groupon. Online reserveringen worden niet aangenomen.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: er kan gereserveerd worden voor groepen tot max. 6 personen. De beschikbaarheid verschilt per dag en kan op bepaalde dagen beperkt zijn. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Exclusief drankjes. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over In Den Rustwat

Aan de rand van Kralingen vind je het sprookjesachtige restaurant In Den Rustwat. Een opmerkelijke eetgelegenheid in Rotterdam, want het restaurant bevindt zicht in een gerestaureerde herberg uit 1597. En dit zorgvuldig onderhouden pareltje is niet alleen van buiten behoorlijk bekoorlijk om te zien, het interieur is ook volledig in lijn met de historie van het pand. De keuken van chef Marcel van Zomeren daarentegen is strak ingericht met moderne apparatuur, want ook in de keuken worden sprookjes werkelijkheid. De gastronomische gerechten die hier bereid worden zijn niet alleen een lust voor het oog, maar worden ook geroemd om hun smaak. In Den Rustwat werd in 2019 bijvoorbeeld door Michelin bekroond met een Bib Gourmand. En er wordt in de keuken van Van Zomeren uitsluitend met eerlijke producten gewerkt.

In Den Rustwat

Restaurant, Frans restaurant
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.