Restaurant Katseveer

Gastronomisch vijfgangen Michelinmenu voor 2-4 personen bij Restaurant Katseveer in Wilhelminadorp

Tot 52% korting.
Kies optie

In een Notendop


Ervaar vijf onalledaagse gangen met uitzicht op de Oosterschelde bij een ook al met een Michelinster bekroond toprestaurant.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Beschikbaarheid Reserveren

Gastronomie is de klinkende combinatie van gastvrijheid en autonomie. Ervaar een warm welkom en de eigenzinnigheid van de chef bij Restaurant Katseveer.

Kies uit twee opties

  • € 79,50 voor een vijfgangen Michelinmenu incl. amuse voor 2 personen (waarde € 160)
  • € 154,50 voor een vijfgangen Michelinmenu incl. amuse voor 4 personen (waarde € 320)

Gloed, hartstocht, vuur, overgave en liefde: dat zijn de voornaamste ingrediënten waarmee de chefkok dagelijks een topprestatie neerzet. Het belangrijkste kenmerk van de gerechten is balans. Smaken die zorgvuldig gecomponeerd harmonieus samenkomen.

Tijdens dit gastronomische menu worden je smaakpapillen vijf gangen lang geprikkeld. De exacte inhoud creëert de begeesterde chef letterlijk pas op de middag of avond dat jullie komen proeven, maar om een idee te krijgen van de gerechten kan je alvast een kijkje nemen op de kaart. Hierop staan bijvoorbeeld “Kreeft & Mossel” met kaki, wortel, 1001-nacht en mimolette; en “Zeeuws damhert” met kweepeer, potpourri, ui, rozijn en ceder. Dat het bijzonder wordt, mag duidelijk zijn.

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf 15 januari t/m 31 maart 2019 op dinsdag t/m donderdag voor diner en woensdag t/m vrijdag voor lunch.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 48 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: exclusief drankjes. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Restaurant Katseveer


Restaurant Katseveer in Wilhelminadorp, vlak boven Goes op Zuid-Beveland, beschikt over een nogal overweldigend panorama-uitzicht op Nationaal Park de Oosterschelde. Het restaurant heeft een idyllische uitstraling die doet denken aan de Côte d’Azur. De inrichting van het restaurant is modern en landelijk en de keuken is eigentijds met Mediterrane invloeden. Er wordt gewerkt met producten uit de directe omgeving. De kwaliteit is ook door professionals erkend, zo heeft het restaurant een Michelinster op zak vanwege "de moderne keuken" en "technisch vernuft".

Restaurant Katseveer

Restaurant
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.