Geen nieuwe meldingen

Restaurant Moldavië

Burgemeester van Leeuwenlaan 71III, Amsterdam

Roemenië: 3-gangen à la carte bij Restaurant Moldavië (vanaf 2 pers.)

Kies optie

In een Notendop

Je wordt ondergedompeld in Roemeense gastvrijheid tijdens een avondje uit met vrij spel op de menukaart om nieuwe smaken te ontdekken.

Over deze deal

100xNieuw-badge   In 2016 presenteerde Groupon met trots 100 bijzondere deals zoals op deze pagina: 100 deals met restaurants in Amsterdam die nog niet eerder op onze site te zien waren. 100 nieuwe kansen dus om nóg meer te proeven van de hoofdstad.

Kies uit 3 opties

  • € 27,99 voor 3-gangenmenu à la carte voor 2 personen (waarde € 58,70)
  • € 39,99 voor 3-gangenmenu à la carte voor 3 personen (waarde € 88,05)
  • € 52,50 voor 3-gangenmenu à la carte voor 4 personen (waarde € 117,40)

Bij deze deal heb je vrij spel op de kaart, waar je vele Roemeense klassiekers vindt. Denk bijvoorbeeld aan – of ontdek juist – bonencrème of flatbed met spek en uien vooraf (of toch gewoon een soepje) en keuze uit verschillende stoofjes, gevulde zuurkoolbladeren of iets van de grill als hoofdgerecht. Je vindt er voor het dessert o.a. ook een Hollandse klassieker in een Roemeens jasje, namelijk een oliebol met zoete room en jam. Kortom, er is van alles te kiezen en te proeven, de keus is geheel aan jou.

Wat je moet weten

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 2 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 2 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief drankjes. Telefonisch reserveren is niet mogelijk. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Restaurant Moldavië

Zodra je hier binnenstapt, laat je Amsterdam, -nee- heel Nederland achter bij de drempel en stap je in een oase van Roemeense gastvrijheid. Eigenaar Gabi verwelkomt je graag en laat je met plezier kennis maken met de rijke smaken uit de Roemeense cuisine. Op het menu staan allerlei klassiekers; van verschillende stoofpotjes tot grill- en visgerechten én een Holland-ontmoet-Roemenië-dessert in de vorm van een oliebol. Allemaal bereid volgens authentiek Roemeense recepten. In de traiteur van de zaak kan je ook terecht voor typische producten als walnoten- of rozenmarmalade, Zacuscă (groentespread) en Recas wijn uit Gabi's thuisland. Zo neem je naast de herinnering aan een gezellig avondje uit eten ook een stukje Roemenië mee naar huis.

Facebook Twitter Instagram