Geen nieuwe meldingen

Oude Oeverstraat 98, Arnhem

Hartje Arnhem: luxe High Wine vanaf 2 personen bij Momento

Kies optie

In een Notendop

Proost op het goede leven met een glas bubbelende cava en twee glazen wijn die prettig worden vergezeld door een proeverijplank.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
H
H
5 beoordelingen2 beoordelingen
december 22, 2019
Prima. Duidelijke uitleg en de theepot werd geregeld gevuld. Een leuke ervaring in een mooie ruimte. Voor herhaling vatbaar.
H
HLTOP REVIEWER
31 beoordelingen8 beoordelingen
december 20, 2019
Mooi aanbod
M
Maaike
4 beoordelingen4 beoordelingen
december 3, 2019
Het was heerlijk en super gezellig. Een pintje voor een andere klant is wel dat wij erg lang moesten wachten voordat we naar een tafeltje konden.
D
Dominique
1 beoordelingen1 beoordelingen
november 16, 2019
Genoeg om je buikje te vullen

Over deze deal

Net als een mens doet wijn zich er goed aan te luchten, zich te bevinden in soortgelijke kringen en zich te laten vergezellen door smaakmakende hapjes. Ik proost dus ik leef bij Momento.

Kies uit 4 opties

  • € 27,50 voor een luxe High Wine voor 2 personen (waarde € 50)
  • € 40,50 voor een luxe High Wine voor 3 personen (waarde € 75)
  • € 53,50 voor een luxe High Wine voor 4 personen (waarde € 100)
  • € 79,50 voor een luxe High Wine voor 6 personen (waarde € 150)

Voor wie het leven nog niet bruisend genoeg is, kan met deze luxe high wine bij Momento in Arnhem nog wat extra prikkels vinden. Te beginnen met een bubbelend glas cava - een Macabeo uit Spanje om precies te zijn. Deze frisse en fruitige cava heeft een hint van groene appel met honing en wordt naadloos opgevolgd door een ‘witte’ Pecorino BIO uit Italie. Bij deze eerste twee glazen kan je een proeverijplank verwachten, die naar wens gevuld wordt met ‘veggie’ opties, kaas of charcuterie. Voor de derde ronde springen de rijpe kersen en zalvende pruimen je smaakpapillen tegemoet met een glas Primitivo BIO. Deze rode wijn wordt gekoppeld aan een petitfour van huisgemaakte ricottataart voor een zwijgzaam genotsmoment.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 6 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Momento

"The belly rules the mind." Dit weten ze als geen ander bij Momento, een bar en restaurant in het centrum van Arnhem. Schuif aan voor een koffie, borrel, uitgebreide lunch of volwaardig diner. Op het terras - met uitzicht op het feestaardvarken - plof je in ongedwongen ambiance in een zitzak of aan tafel. In de zomer kan je er barbecueën, gewoon alsof je thuis bent. Ook speciaal in de zomer is DAK5 dat beschikt over een panoramaterras met uitzicht op Arnhem. Nog even over de keuken: de kaart wisselt maandelijks, mede door het gebruik van seizoensgroenten en de creativiteit van de chef. Op het menu staan vlees-, vis- en groentegerechten waar veelal biologische streekproducten voor zijn gebruikt. Extra bijzonder is het feit dat Momento een leerbedrijf is waar jongeren worden klaargestoomd tot de nieuwe generatie koks en bedieningsmedewerkers.