In een Notendop
- 4-gangen kerstmenu van masterchef Niven Kunz en zijn witte brigade
- Incl. amuses en friandises
- Sinds 2009 bekroond met één Michelinster
- 14 Punten van GaultMillau
- Niven Kunz is opgenomen in de Alliance Gastronomique Néerlandaise
- In 2011 uitgeroepen tot Belofte van het Jaar
Over deze deal
Kerst is de periode van gerieflijkheid, van fêteren, van uitpakken - thema’s waar masterchef Niven Kunz zich in zijn door Michelin bekroonde restaurant elke dag van het jaar volledig op toelegt. Een 4-gangen kerstdiner inclusief amuses en friandises van Michelinsterrestaurant Niven zet je met hulp Groupon nu thuis – of elders waar dat gewenst is – eenvoudig op tafel (vanaf € 39).
Kies uit de volgende opties
- € 39 voor een kerstmenu-voor-thuis van Niven voor 1 persoon
- € 75 voor een kerstmenu-voor-thuis van Niven voor 2 personen
- € 149 voor een kerstmenu-voor-thuis van Niven voor 4 personen
Een chef uit de ‘buitencategorie’ waarin Niven Kunz zich bevindt in huis halen vereist overtuiging en planning, zeker met kerst. Zijn werk - en dat van zijn brigade - thuiskrijgen in die periode verlangt uitsluitend besluitvaardigheid. De lastigste beslissing is dan alleen nog of je tegen je gasten vertelt dat je je ster-waardige maaltijd niet zelf bereid hebt. Niven creëerde een 4-gangenmenu dat je alleen nog even hoeft op te halen bij het restaurant en daarna thuis hoeft te verwarmen voordat je je gasten ermee verwarmt. De ster in het verhaal van jouw kerst is daarmee automatisch dezelfde als die Michelin aan Niven uitreikte.
Niven’s kerstmenu-voor-thuis:
Verschillende amuses vooraf
Voorgerecht: gepekelde zalm, wasabi, avocado, gember
Tussengerecht: knolselderijsoep met spekjes en bieslook
Hoofdgerecht: gebakken hertfilet, rode biet en quinoa
Dessert: witte chocolade met peer en citroen
Diverse friandises voor bij de koffie/thee
<p style="color:#339933;border-bottom:1px solid #89b555;border-left:6px solid #89b555;padding:5px;font-size:120%">Michelinster-restaurant Niven</p>
Restaurant Niven is een moderne tent met een contemporaine keuken, waar uitsluitend gewerkt wordt met de mooiste verse producten, terwijl de witte brigade op de toppen van hun kunnen acteert. Uitbater en chef Niven Kunz wist het al op jonge leeftijd: op zijn zeventiende raakte hij in de ban van de culinaire opvattingen van Jonnie Boer van driesterrenrestaurant De Librije. Na een stage werd hij door Boer aangenomen en in de keuken van de Zwolse toptent leerde Kunz het vak, wat hem op zijn vierentwintigste al een Michelinster opleverde toen hij werkte bij ‘t Raethuys in Wateringen. Eind 2009 herhaalde hij dit, nu voor Niven, zijn eigen restaurant in Rijswijk. Kunz is ook opgenomen in de prestigieuze Alliance Gastronomique Néerlandaise , wederom een kwaliteitsgarantie voor een mooie gastronomische ervaring.
Deal-Voorwaarden
Aankoop: maximaal 8 groupons per persoon
Bestellen (

Meer info: Maak bij je bestelling de keuze voor afhalen op 24, 25 of 26 december. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.