sluit
Gebruik code GENIET en krijg tot 15% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

[BDA] Restaurant Niven - Michelin Team

Delftweg 58a, Rijswijk

10-gangen proeverij incl. overnachting voor 2 personen bij het met een Michelinster bekroonde Restaurant Niven

Kies optie

In een Notendop

Niven heeft sinds 2009 een Michelinster en werd in 2011 uitgeroepen tot Belofte van het Jaar en in 2013 tot Beste Groenterestaurant.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Vakmanschap, creativiteit, respect voor het product, een klein snufje gekte, een flinke dosis durf en oog voor detail: het zijn deze eigenschappen – en méér – die chef-koks met een zekere visie naar een hoger plan brengen. En als iemand voldoet aan deze omschrijving dan is het de met één Michelinster bekroonde Niven Kunz. Laat al je zintuigen prikkelen met een 10-gangenproeverij bij Restaurant Niven.

De deal

 • € 199 voor 10-gangenproeverij voor 2 personen incl. overnachting

Dineren in een restaurant met een uitstekende reputatie schept verwachtingen en Niven komt die moeiteloos na. Speciale aandacht is er voor groenten en kruiden die groeien in de directe omgeving. Van ontvangst tot afscheid zorgt de deskundige bediening voor een avond waar menig Bourgondiër graag aan terugdenkt, terwijl de witte brigade op de toppen van haar kunnen acteert. Aangezien men hier rekening houdt met de seizoenen zullen er in de herfst en winter andere creaties op het menu staan dan voor de lente en zomer.

De proeverij is momenteel samengesteld uit de volgende culinaire hoogtepunten voor de herfst- en winterdagen:

 • Zalm en wortel
 • Soes en olijf
 • Radijsachtige lever
 • Ketjap, pinda, gamba
 • Violetmosterd en biet
 • Krab, ei en gele groenten
 • Koriander, avocado, oester
 • Bloemkool, zwarte knoflook, schol
 • Ui, varkenswang, Hervekaas
 • Rode biet, blauwe bes, rode wijnazijn
 • Witte chocolade en citroen
 • Espresso en Haagse Hopjes

Na je diner overnacht je in net zoveel stijl in een luxekamer van het hotel bij Niven. Heerlijk ontspannen op de bank voor tv en een drankje uit de minibar, opfrissen met een uitgebreid bad en lekker uitrusten in een comfortabel bed. Je kan inchecken vanaf 15 uur, check-out is tot 12 uur ‘s middags.

Niven

Uitbater en chef Niven Kunz wist het al op jonge leeftijd: op zijn zeventiende raakte hij in de ban van de culinaire opvattingen van Jonnie Boer van driesterrenrestaurant De Librije. Na een stage werd hij door Boer aangenomen. In de keuken van de Zwolse toptent leerde Kunz het vak. Dit leverde hem op zijn vierentwintigste, toen hij werkte bij ‘t Raethuys in Wateringen, al een Michelinster op. GaultMillau, dat Restaurant Niven 16 punten geeft, riep hem bovendien in 2011 nog uit tot Belofte van het Jaar. In 2013 werd het restaurant ook nog uitgeroepen tot Beste Groenterestaurant. Lang verhaal kort: de prettige ambiance, de fijne wijnen, de prachtige veelal met biologische ingrediënten samengestelde gerechten – alles klopt hier in het Westland.

Pride Week-deals

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 070 307 7970, o.v.v. Groupon.
Meer info: exclusief drankjes. Check-in vanaf 15.00 en check-out vanaf 12.00 uur. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over [BDA] Restaurant Niven - Michelin Team